İncirliova Selanik Mübadili Derneği Bornova’da stant açtı

Aydın İncirliova Selanik Mübadili ve Göçmenleri Eğitim Kültür Dayanışma Derneği Başkanı Ramazan Savaşan, İzmir’in Bornova İlçesinde Halk Dansları Festivalinde dernek yararına yerel ürün standı açtı. İzmir’in Bornova İlçesinde bu yıl..

İncirliova Selanik Mübadili Derneği Bornova’da stant açtı
Yayınlanma: Güncelleme: 104 views

Aydın İncirliova Selanik Mübadili ve Göçmenleri Eğitim Kültür Dayanışma Derneği Başkanı Ramazan Savaşan, İzmir’in Bornova İlçesinde Halk Dansları Festivalinde dernek yararına yerel ürün standı açtı.

İncirliova Selanik Mübadili Derneği Bornova’da stant açtı

İzmir’in Bornova İlçesinde bu yıl 2’incisi düzenlenen ve 1-4 Haziran tarihleri arasında sürecek olan Halk Dansları Festivali’nde İncirliova Selanik Mübadili ve Göçmenleri Eğitim Kültür Dayanışma Derneği Başkanı Ramazan Savaşan, dernek yararına yerel ürün standı açtı. 4 gün boyunca açık kalacak olan stant da satışa sunulan yerel ürünlerden elde edilecek gelir dernek yararına olacak.

İncirliova Selanik Mübadili Derneği Bornova’da stant açtı

Ramazan Savaşan, “Bornova’da yapılan festivale dernek olarak katlım sağlayarak yerel ürün standı açtık. Amacımız buradan elde edeceğimiz gelirle derneğimizin bazı ihtiyaçlarını karşılamak olacak. Derneğimize burada da vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. 4 gün boyunca standımız açık olacak” dedi.

 

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.