İncirliova Meclisi’nden Vatandaşı Sevindirecek Karar!

İncirliova’nın yıllardan bu yana bir sorunu haline gelen kaldırımlar sonunda çözüme kavuştu. İncirliova Belediye Meclisi Başkan Aytekin Kaya eşliğinde gerçekleştirdikleri toplantı sonrasında, “Kaldırımlarda esnafların sergilediği ürünler” kaldırılacak. Henüz yürürlüğe girmeyen..

İncirliova Meclisi’nden Vatandaşı Sevindirecek Karar!
Yayınlanma: Güncelleme: 997 views

İncirliova’nın yıllardan bu yana bir sorunu haline gelen kaldırımlar sonunda çözüme kavuştu. İncirliova Belediye Meclisi Başkan Aytekin Kaya eşliğinde gerçekleştirdikleri toplantı sonrasında, “Kaldırımlarda esnafların sergilediği ürünler” kaldırılacak. Henüz yürürlüğe girmeyen bu uygulama için İncirliova Belediye Meclisi’nde Ak Parti, İyi Parti, CHP ve DSP’li meclis üyeleri “evet” oyu kullandı.

Kaldırımlarda yürüyemeyen vatandaşın sürekli Ak Parti’li meclis üyelerine bu konuyu söyledikleri ve çare olunmasını istemeleri sonucunda yine Ak Parti’li meclis üyeleri konuyu meclise taşıdılar. Belediye Başkanı Aytekin Kaya ve ekibi de olmak üzere büyük çoğunluk Ak Parti’nin verdiği önergeye “evet” oyu kullanarak, vatandaşı sevindirecek bir konuya imza atılmış oldu.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.