İncirliova, Karpuzlu Maçına Hazır

Aydın Amatör Süper Lig’de mücadele eden İncirliova Belediyespor, geçtiğimiz hafta lider Yıldızspor ile berabere kalarak rakibine çelme takmıştı. Bu hafta da ikinci sırada bulunan Karpuzlu’yu ağırlayacak olan İncirliova Belediyespor, puan..

İncirliova, Karpuzlu Maçına Hazır
Yayınlanma: Güncelleme: 135 views

Aydın Amatör Süper Lig’de mücadele eden İncirliova Belediyespor, geçtiğimiz hafta lider Yıldızspor ile berabere kalarak rakibine çelme takmıştı. Bu hafta da ikinci sırada bulunan Karpuzlu’yu ağırlayacak olan İncirliova Belediyespor, puan ve puanlar hedefliyor.

Ligin ilk devresinde Karpuzlu Belediyespor ile golsüz berabere kalan İncirliova Belediyespor, bu kez rakibini mağlup etmek istiyor. Zirveye bir adım daha yaklaşmak isteyen İncirliova Belediyespor, zirveyi karıştırmaya devam ediyor. Yapmış olduğu transferlerle gücüne güç katan İncirliova, bu hafta oynanacak olan Karpuzlu maçında tribün desteğiyle birlikte galibiyete uzanmanın hesaplarını yapıyor.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.