İncirliova Farklı Yenildi

TFF Kadınlar Futbol 3.Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren Turgutlu Belediyespor kadın futbol takımı, grubunda Aydın deplasmanında İncirliova Belediyespor’u 5-0 yenerek 7. galibiyetini aldı. Şimdiye kadar oynadığı maçlarda yenilgi yüzü almayarak rakip..

İncirliova Farklı Yenildi
Yayınlanma: Güncelleme: 234 views

TFF Kadınlar Futbol 3.Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren Turgutlu Belediyespor kadın futbol takımı, grubunda Aydın deplasmanında İncirliova Belediyespor’u 5-0 yenerek 7. galibiyetini aldı.

Şimdiye kadar oynadığı maçlarda yenilgi yüzü almayarak rakip kalelere 43 gol atan Turgutlu Belediyespor 18 olan puanını 21’e çıkartarak liderliğini sürdürdü.

İncirliova karşısına Gözde, Begüm, Gamze, Neslihan, Yonca, Ezgi, Ecem, Berfin, Ayşe, Naciye ve Gülnaz kadrosuyla çıkan Turgutlu Belediyespor, Gülnaz, Ecem (2), Ayşe ve Berfin’in golleriyle müsabakayı 5-0 gibi farklı skorla kazanmasını bildi. 6 maçtır gol yemeyen kaleci Gözde Urlu, bu maçta da gol kalesini gole kapatarak 630 dakikadır gol yememe rekoru kırdı.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.