İncirliova CHP’de ‘Gündem’ ilçe başkanlığı seçimi

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinin ardından genel merkez kongre kararı aldı. İncirliova CHP’de ise ‘Gündem’ ilçe başkanlığı seçimleri oldu. Mevcut İlçe Başkanı Hasbi Akman’ın yeniden aday olacağı..

İncirliova CHP’de ‘Gündem’ ilçe başkanlığı seçimi
Yayınlanma: Güncelleme: 493 views

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinin ardından genel merkez kongre kararı aldı. İncirliova CHP’de ise ‘Gündem’ ilçe başkanlığı seçimleri oldu. Mevcut İlçe Başkanı Hasbi Akman’ın yeniden aday olacağı beklenirken, partinin önde gelen isimlerinden iş İnsanı Rahmi Gündem’inde ilçe başkanlığına aday olacağı konuşuluyor.

İncirliova CHP’de ‘Gündem’ ilçe başkanlığı seçimi

Genel seçimler geride kalırken, il ve ilçelerde siyasette yerel seçim hareketliğine doğru gidiyor. Yerel seçimler öncesi kongre yapacak olan CHP’de delege seçimlerinin ardından ilçe başkanlığı seçimleri yapılacak. İncirliova CHP’de seçimler için hareketlilik başladı. Mevcut ilçe başkanı Hasbi Akman’ın tekrar aday olacağı bekleniyor. İlçe başkanlığı seçimlerinde adı geçen bir diğer isim ise partide birçok önemli görevde bulunan Rahmi Gündem oldu. Uzun süreden beri ilçe başkanlığı için çalışmalarını sürdüren Gündem, genel seçimlerin araya girmesiyle bir süre ara verdiği çalışmalar yeniden başladı. Parti içerindeki çalışmaları aralıksız sürdüren Gündem’in önümüzdeki günlerde adaylığını parti binasında açıklayacağı bekleniyor.

İncirliova CHP’de ‘Gündem’ ilçe başkanlığı seçimi

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.