İncirliova CHP Gençlik Kolları Başkanı Ertunç oldu

İnciliova Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Başkanlığı’na Tolga Ertunç seçildi. İncirliova Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Başkanlığı’ndan Millet İttifakı meclis üyesi adaylığı için istifa eden Kenan Balcı’nın yerine oy birliğiyle..

İncirliova CHP Gençlik Kolları Başkanı Ertunç oldu
Yayınlanma: Güncelleme: 230 views

İnciliova Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Başkanlığı’na Tolga Ertunç seçildi.

İncirliova Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Başkanlığı’ndan Millet İttifakı meclis üyesi adaylığı için istifa eden Kenan Balcı’nın yerine oy birliğiyle Tolga Ertunç seçildi.

Ertunç, “Gençlik kolları başkanımız Kenan Balcı’nın Millet İttifakı meclis üyesi adayı olması sebebiyle içinde bulunduğum gençlik kolları yönetim toplantısında oy birliğiyle alınan karar sonucu İncirliova CHP Gençlik Kolları Başkanlığı’na layık görüldüm. Bana bu görevi layık gören başta il gençlik kolları başkanımız Yılmaz Tilki’ye ve yönetim kuruluna, ilçe gençlik kolları yönetim kuruluna, yoldaşlarıma, halkçı liseli kardeşlerime ve ilçe yönetimine sonsuz teşekkür ederim. Gençliğin seçimdeki etkisinin farkındayım ve zor bir görevi üstlendiğimi biliyorum. Bu zorlu yolda, yönetim kurulumla ve genç kardeşlerimizle birlikte başaracağımıza inancım tamdır. Millet İttifakı adayı olan Aytekin Kaya başkanımıza, tüm meclis üyelerine ve genç kardeşim Kenan Balcı’ya kendim ve gençlik kolları yönetim kurulum adına başarılar dilerim. Şu süreçte tüm İncirliovalı hemşehrilerimi ve genç kardeşlerimi İncirliova’nın geleceği için Aytekin Kaya’yı tercih etmeye davet ediyorum.” dedi. Aydın Denge

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.