İncirliova Belediyespor Sezonu Açtı

Aydın Amatör Süper Lig’te mücadele veren İncirliova Belediyespor, 2019-2020 sezonunun ilk antremanını gerçekleştirdi. İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, ilk antremanı ziyaret ederken, futbolcu ve antrenörlere baklava ikram ederek, başarılar diledi…

İncirliova Belediyespor Sezonu Açtı
Yayınlanma: Güncelleme: 309 views

Aydın Amatör Süper Lig’te mücadele veren İncirliova Belediyespor, 2019-2020 sezonunun ilk antremanını gerçekleştirdi. İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, ilk antremanı ziyaret ederken, futbolcu ve antrenörlere baklava ikram ederek, başarılar diledi.

Toplamda 33 futbolcunun katıldığı ilk antreman, teknik direktör Adalet Duman, yardımcısı Rahmi Öztunç ve kaleci antrenörü Hulusi Kozan gözetiminde gerçekleştirildi.

İncirliova Belediyespor hakkında açıklamalarda bulunan, İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, “Takımımıza yeni sezonda başarılar diliyorum. Geçmişte takımımızda yerli oyuncuların olmaması bizleri rahatsız ediyordu. Bu sebeple kulüp yöneticilerimizle birlikte öz değerlerimize dönme kararı verdik. Bu sezon için kendi öz evlatlarımızla güzel bir takım oluşturduk. Bu takıma yürekten inanıyorum.” dedi.

İncirliova Belediyespor Başkanı Akın Kıvrak ise “Hedefimiz ilk ikiye girmek. Bu konuda takımdan söz aldık. Başarılar diliyoruz.” dedi.

“Benim olduğum yerde her zaman başarı olur.”

İncirliova Belediyespor Antrenörü Adalet Duman ise yaptığı açıklamada “Benim olduğum yerde her zaman başarı olur. Oyuncularımıza hocaları gibi değil, abileri gibi yaklaşacağız.” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.