İncirliova Belediyesi’ne Yeni Araç Takviyesi

İncirliova Belediyesi araç ve ekipmanlarını yeniliyor. Uzun süredir konuşulan araç eksikliği ve ekipman desteğinin sağlanamama problemi çözülüyor. Belediye bugün itibari ile yeni bir iş makinasına sahip oldu. İncirliova Belediye Başkanı..

İncirliova Belediyesi’ne Yeni Araç Takviyesi
Yayınlanma: Güncelleme: 173 views

İncirliova Belediyesi araç ve ekipmanlarını yeniliyor. Uzun süredir konuşulan araç eksikliği ve ekipman desteğinin sağlanamama problemi çözülüyor. Belediye bugün itibari ile yeni bir iş makinasına sahip oldu.

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale yaptığı açıklamada ”
İncirliova Belediye Başkanlığı olarak siz değerli vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek adına araç ve ekipmanlarımızı yenilemeye devam ediyoruz.
Belediyemize bir adet Hidromek Marka 2018 Model Beko Loder Kepçenin kazandırılmasında desteklerini esirgemeyen Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey, başta olmak üzere Genel Başkan Yardımcılarımız Sadir Durmaz’a, Deniz Depboylu’ya, Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Fatma Şahin’e şahsım ve İncirliova’mız adına şükranlarımı sunuyorum. ” dedi

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.