İncirliova Belediye Başkanı Kaya’ya Cevaben

2 Ağustos 2019 Cuma günü sosyal medya hesabımız olan “İncirliova Haber” isimli Facebook sayfamızdan yapmış olduğumuz “Biraz mizah” isimli paylaşımın ardından İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, bazı basın organları üzerinden..

İncirliova Belediye Başkanı Kaya’ya Cevaben
Yayınlanma: Güncelleme: 877 views

2 Ağustos 2019 Cuma günü sosyal medya hesabımız olan “İncirliova Haber” isimli Facebook sayfamızdan yapmış olduğumuz “Biraz mizah” isimli paylaşımın ardından İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, bazı basın organları üzerinden açıklamalarda bulunmuş. Yapılan açıklamayı dikkatle okumuş bulunmaktayız. Aşağıda yer alan açıklamanın tamamı söz konusu olan “Sosyal medya paylaşımları” ile alakalıdır.

*****

Sayın Kaya’nın yaptığı açıklamada yer alan ve tamamen hata ile söylemiş olduğunu düşündüğümüz, “Hiç boşuna uğraşmayın, bizim moralimizi bozamazsınız.” açıklamasını yersiz ve yakışıksız buluyoruz.

İncirliova Belediye Başkanı Sayın Aytekin Kaya’nın ve ekibinin moralini bozmayı isteyecek en son kişiler olduğumuzu bilmenizi ve ilçemizin yönetiminde yer alan kişilere negatif motivasyon sağlayacak en son ekip olacağımızı belirtmek isteriz. İncirliova’mızın gelişmesi ve güzelleşmesi için atılacak tüm adımların yanında olduğumuz gibi, bunlara vesile olan kişilerle her zaman birlikte olacağımızdan kimsenin şüphesinin olmaması gerektiğini belirtmek isteriz.

*****

Art niyetli olmadığımızın en büyük göstergesi olan internet sitemizde hiçbir zaman ayrımcılık yapmadan haber yapmaya devam ettiğimizi görebilirsiniz. İncirliova ve belediye hakkında ne kadar haber var ise bunları iyi veya kötü demeden paylaştığımızı herkesin gördüğünü tahmin edebiliyoruz.

*****

“Mizah”, Türk Edebiyatında çok uzun yıllardır yapılan, hayatın güldürücü yönünü ortaya koyan bir sanat türüdür. İlçemizde konu olan ve son dönemin gündem maddesi haline gelmiş bir konu ile insanları gülümsetmek, azda olsa bilinçlendirmek için bir paylaşımda bulunduk. İnsanların bu zor dönemlerde dahi bir nebze olsun gülmesini sağladığımız ve kendisine de bu paylaşımda yer verdiğimiz için “tebrik” etmesi gerekirken, bu tür paylaşımları “sözde” önemsemediğini ve ciddiye almadığını beyan etmiştir.

Sayın Kaya’nın seçim beyanlarında ve propagandalarında söylediği söz üzerinden mizah yapmak ne kendisine, ne de Sayın Kaya’yı sevenlere saygısızlık olarak algılanmamalıdır. Çünkü kayıt altına alınan hiçbir sözün uçup gitmeyeceğini en iyi siyasetçilerin bilmesi gerekir.

İncirliova’yı güzelleştirirken, İncirliova’ya hizmet ederken herkesi mutlu etme imkanınızın olmadığını bilerek yolunuzda yürümeye ve söylenen her söze cevap yetiştirmek yerine, sadece İncirliova’ya hizmet etmeye davet ediyoruz.

Biz sizlerin yanındayız ancak; Erbeyli’nin futbol sahasını satanın karşısındayız, İsafakılar, Sınırteke, Hamitler’de arsa satacak olanında karşısındayız. Biz İncirliova’nın değerlerinin heba olmasını görmezden gelen, kimseye sormadan satanların da karşısındayız.

*****

Sayın Kaya’nın basın açıklamasında yer alan diğer konu olan “Geçmişte susanlar şimdi bizi eleştiriyor” sözünü de tamamen talihsizlik olarak görüyor, kendisinin ve ekibinin bizi tamamen incelemeden cevap vermeye kalktığını anlıyoruz.

Geçmiş dönem olarak bahsettikleri Eski İncirliova Belediye Başkanı Sayın Gürşat Kale döneminde, İncirliovahaber.com ve “İncirliova Haber” sosyal hesapları bulunmazken, site ve sosyal medya hesaplarımızın bulunmadığını görememeleri tamamen talihsizlik veya tecrübesizlikten kaynaklandığını düşünüyoruz.

Tabi bir de “Bilgi İşlem” biriminde görev yapan branş sahibi görevliyi görevinden alarak, lise mezunu bir işçiyi “hatır” için yerleştirmeniz bu talihsizliğe tuz, biber olmuş gibi görünüyor.

Bundan da güzel bir karikatür çıkabilirdi.

*****

“Mizah” çalışmalarını yapmaya, insanları güldürmeye çalışacağımızı tüm İncirliova gibi sizlerinde bilmesini istiyoruz. Bu gibi paylaşımlarda alıngan davranmak yerine, sizinde eğlenmenizi ve mutlu olmanızı temenni ediyoruz. 20. Yüzyılın başından bu yana insan hayatında yer alan “mizah” yüzünden, kişi ve kurumlara cevap vermek hem sizin, hemde İncirliova’mızın zamanından çalmaktadır.

Biz “mizah” kelimesini İncirliova’ya aşılayacak ve alışılmadık konuları bile bu sayede konuşabilir hale getirmek için çalışacağız. Bugün sizi kullanan “mizah” dünyası, yarın başka bir siyasetçiyi mutlaka kullanacaktır. İncirliova’nın “mizah” kavramını anlaması ve bununla gülüp, eğlenebilmesi için çabalayacağız. Size de tavsiye ederiz.

Amacımız İncirliova ile ilgili hazırlanmış sosyal medya paylaşımlarını elimizden geldiğince paylaşarak daha büyük kitlelere ulaşmaktır.

*****

Türkiye iktidarının yıllardan beri dert yandığı, sol tabanlı basınların ise sürekli “mizah” yaparak mesaj verdiği ülkemizde ilk kez tersi durumunda ilçemizde yaşanıyor olması vahim bir durum olarak hatırlanacaktır.

İncirliova’da basın özgürlüğünü, basının gelişmesini en başta savunması gereken kişinin Sayın Kaya olduğunu belirtmek isteriz.

*****

Son olarak; İncirliova Haber ekibi olarak ilçemizi seviyor, gelişmesi ve güzelleşmesi için adım atan herkesin yanında olduğumuzu bilmenizi istiyoruz. Biz İncirliova için sadece haber kaynağı değiliz, biz bu ilçenin gerçek değeriyiz!

İncirliovahaber.com ekibi

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.