İncirliova ADD Başkanı Güler’den 18 Mart Açıklaması

Atatürkçü Düşünce Derneği İncirliova Şube Başkanı Belgin Güler, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü sebebiyle bir basın açıklaması yaptı. Sosyal medya üzerinden iletmiş olduğu açıklamada ” ÇANAKKALE RUHU..

İncirliova ADD Başkanı Güler’den 18 Mart Açıklaması
Yayınlanma: Güncelleme: 134 views

Atatürkçü Düşünce Derneği İncirliova Şube Başkanı Belgin Güler, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü sebebiyle bir basın açıklaması yaptı. Sosyal medya üzerinden iletmiş olduğu açıklamada ” ÇANAKKALE RUHU İLE ATATÜRK CUMHURİYETİNİ YENİDEN İNŞA EDECEĞİZ!

Çanakkale Zaferi; emperyalist güçlerin, ülkemizin bulunduğu coğrafya üzerindeki, paylaşım projelerini bozguna uğratan bir büyük destandır.

Çanakkale Zaferi; millet olma yolundaki en büyük adımdır. Ulus Devlet anlayışının temelidir. Dünya tarihine, bir büyük Devrimci Lideri, Mustafa Kemal ATATÜRK’ü kazandıran şanlı direnişin adıdır.

Çanakkale Zaferi; “Çanakkale Ruhu”nun oluşumu ve yükselişidir.

“Çanakkale Ruhu”; Büyük Atatürk’ün Conkbayırı’nda cephanesi biten Mehmetçiklere; “süngü tak” emrini verdikten sonra; “ben size taarruzu emretmiyorum, ölmeyi emrediyorum.” sözleriyle vücut bulan antiemperyalist duruştur.

“Çanakkale Ruhu”; ulus-millet olma sürecinin başlangıcıdır. Yurttaş kavramını; hukukun üstünlüğünü ve demokratik hakları yaşamımıza taşıyan tarihi bir atılımın işaret fişeğidir.

“Çanakkale Ruhu”; emperyalizmi yenilgiye uğratan Büyük Türk Devrimi’nin ışığıdır, doğuşudur.

“Çanakkale Ruhu”; Mustafa Kemal ATATÜRK gibi düşünmek, Atatürk gibi hareket etmek demektir. Bir milli bilinçtir. Ulusal bir kimliktir. Öz, yerli ve milli bir zihniyettir.

Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Merkez Yönetimi, Şubeleri ve Üyeleriyle, bir ve bütün olarak; “Çanakkale Ruhu”nun sahibidir. Atatürkçü Düşünce Derneği; toplumun her kesimine bu bilinci aktaracak ve toplumsal uyanışın önünü açacaktır. Tek Liderimiz, Tek Rehberimiz ve Tek Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ü tükenmeyecek bir bağlılıkla, saygı ve özlemle bir kez daha anıyoruz. Bu vatan uğruna, 104 yıl önce Çanakkale’de, bugün de terörle mücadele de şehit olan Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Türk Devrimini yaşatmak ve anlatmak için mücadele veren aydınlarımızı; Prof.Dr. Muammer AKSOY, Doç.Dr. Bahriye ÜÇOK, Uğur MUMCU, Prof.Dr. Ahmet Taner KIŞLALI ve Prof.Dr. Türkan SAYLAN başta olmak üzere her birine ayrı ayrı minnettarlığımızı, şükranlarımızı ve saygılarımızı sunuyoruz. Çanakkale Zaferi’nin 104. yıl dönümünde; “Çanakkale Ruhu”nun yaratıcısı Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’e; Devrim ve Demokrasi şehitlerimize ve Atatürkçü aydınlarımıza dil uzatan, kin kusan karanlık zihniyetlerle mücadelemiz sürecektir. Muatafa Kemal Atatürk ve tüm şehit arkadaşlarını ve Çanakkale zaferinde mücadele ederken şehit 15 lilere , Seyit Onbaşılara daha nice lerine şükran ve minnetle anıyoruz.” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.