İlk Ziyareti Mezarlık Oldu

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, yapılan ilk belediye meclis toplantısı sonrasında Asri Mezarlığı ziyaret etti. Kaya, İYİ Parti İlçe Başkanı Ahmet Alak, CHP İlçe Başkanı Hasbi Akman ve meclis üyeleri..

İlk Ziyareti Mezarlık Oldu
Yayınlanma: Güncelleme: 285 views

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, yapılan ilk belediye meclis toplantısı sonrasında Asri Mezarlığı ziyaret etti. Kaya, İYİ Parti İlçe Başkanı Ahmet Alak, CHP İlçe Başkanı Hasbi Akman ve meclis üyeleri ile birlikte eski merhum belediye başkanlarının kabirlerine karanfil bırakarak dua etti. Yahya Ümit Orbay, Cemal Toprak, Ali Sarıyörük, Yaşar Kocabıyık ve Ali İrfan Aksoy’un kabri başında dua eden Başkan Kaya, karanfil bıraktı. 
ŞEHİTLERİ UNUTMADI
Aytekin Kaya ve beraberindekiler merhum belediye başkanlarının kabirlerini ziyaret ederken, ilçedeki şehitleri de unutmayarak kabirlerine karanfil bırakarak dua edildi. Aytekin Kaya burada yaptığı açıklamada, “Göreve geldikten sonra ilk meclis toplantısı sonrasında mezarlığa gelerek hayatta olmayan eski belediye başkanlarımızı ziyaret ettik. Şehitler haftası kapsamında ise şehitlerimizi ziyaret ettik” dedi. Burhan Ceyhan

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.