İlk İftarın Ardından Film Keyfi

İncirliova’da ilk iftar akşamında eski açık hava sinemalarını andıran bir ortamda keyifli anlar yaşandı. İncirliova Belediyesi tarafından kurulan ekran sayesinden iftarın ardından vatandaşlar sinema filmi izlediler. Eski filmlerin Ramazan boyunca..

İlk İftarın Ardından Film Keyfi
Yayınlanma: Güncelleme: 330 views

İncirliova’da ilk iftar akşamında eski açık hava sinemalarını andıran bir ortamda keyifli anlar yaşandı. İncirliova Belediyesi tarafından kurulan ekran sayesinden iftarın ardından vatandaşlar sinema filmi izlediler. Eski filmlerin Ramazan boyunca bu açık hava sinemasında vatandaşla buluşacağını belirten Başkan Kaya, “Eski geleneklerimizi yaşatacağız.” dedi.

Ramazan’la birlikte gelen şölen havasındaki iftar ortamları bu senede değişmeden devam ediyor. Belediye’nin ve hayırsever vatandaşların destekleriyle her akşam iftar çadırı kurulacak olan Atatük Anıtı’nda, farklı ve eşsiz gelenek ve sanat gösterileri vatandaşlarla buluşacak. İlk iftar gününde, küçük konser, semazen gösterilerinin ardından açık hava sineması ile vatandaşlar keyifli bir akşam yaşadılar.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.