Hürriyet, Yine Kale Dedi!

31 Mart yerel seçimleri için çalışmalarına devam eden mevcut Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale ve ekibini Hürriyet büyük bir coşkuyla karşıladı. Hürriyet Mahallesi, Karabağ ve..

Hürriyet, Yine Kale Dedi!
Yayınlanma: Güncelleme: 394 views

31 Mart yerel seçimleri için çalışmalarına devam eden mevcut Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale ve ekibini Hürriyet büyük bir coşkuyla karşıladı. Hürriyet Mahallesi, Karabağ ve İkizdere gibi mahallelerden gelen vatandaşlar Başkan Kale ve ekibini bağrına bastı. Tüm konuşması boyunca “Yine, yeniden Kale” sloganları atan Hürriyet Mahallesi’ndeki vatandaşlar, Kale’ye tam destek verdiklerini açıkladı.

İncirliova Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, Meclis Üyesi Adayları, MHP ve Ak Partili yöneticiler gördükleri ilgi karşısında, oldukça memnun olurken, Kale yaptığı açıklamada “Böyle güzel bir akşamı bizlere yaşattığınız için teşekkür ediyorum. Hepinizden Allah razı olsun.”

Başkan Kale, projelerini ve görev süresi boyunca yaptıklarını açıklarken, “Sizlere daha iyi hizmet için Büyükşehir’de de Sayın Savaş’a tam destek vermemiz gerekiyor. Bu sayede hem Büyükşehir imkanları, hemde ilçe imkanları ile hayal ettiğimiz bir şehirde yaşayabiliriz.” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.