Hayatlarında İlk Kez İncirliova Dışına Çıktılar

İncirliova Kaymakamlığı ile Bağımlılıkla Etkin Mücadele ve Sağlıklı Yaşam Derneği (BEMSAYDER) öncülüğünde, İncirliova’dan 200 öğrenci hayatlarında ilk kez ilçe dışına çıktı. Etkinlik kapsamında İstanbul’a geziye giden öğrenciler sonrasında Aydın Valisi..

Hayatlarında İlk Kez İncirliova Dışına Çıktılar
Yayınlanma: Güncelleme: 158 views

İncirliova Kaymakamlığı ile Bağımlılıkla Etkin Mücadele ve Sağlıklı Yaşam Derneği (BEMSAYDER) öncülüğünde, İncirliova’dan 200 öğrenci hayatlarında ilk kez ilçe dışına çıktı. Etkinlik kapsamında İstanbul’a geziye giden öğrenciler sonrasında Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger ve İncirliova Kaymakamı Ediz Sürücü’ye teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Vali ve Kaymakam’a çiçek takdim eden öğrenciler, hayatlarında ilk kez ilçe dışına çıkmanının mutluluğuyla teşekkür ettiler.

Vali Köşger’i ziyaretleri esnasında İncirliova Kaymakamı Ediz Sürücü’de eşlik ederken, öğrenciler ilk kez ilçe dışına çıkmanın mutluluğunun yanında, İstanbul hatıralarını Vali Köşger’le paylaştılar. 

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.