Gururumuz Emel, Başkan Kaya’yı Ziyaret Etti

Kick Boks sporunda Türkiye ve Avrupa’da küçük yaşına rağmen bizlere yaşattığı gururla övündüğümüz Emel Urfalıoğlu, İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya’yı ziyaret etti. Başkan Kaya’ya çiçek takdim eden Emel, madalyası ile..

Gururumuz Emel, Başkan Kaya’yı Ziyaret Etti
Yayınlanma: Güncelleme: 339 views

Kick Boks sporunda Türkiye ve Avrupa’da küçük yaşına rağmen bizlere yaşattığı gururla övündüğümüz Emel Urfalıoğlu, İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya’yı ziyaret etti. Başkan Kaya’ya çiçek takdim eden Emel, madalyası ile ilk resmi ziyaretini de gerçekleştirmiş oldu.

Başkan Kaya sosyal medyadan yaptığı açıklamada “İncirliova’nın gururu olan kızımız Emel Urfalıoğlu, Avrupa’da kazandığı madalya ve çiçekleriyle ziyaretimize geldi. Kendisine çok teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyorum. Gençlerimize spor ve sanat alanlarında kendilerini geliştirmeleri konusunda İncirliova Belediyesi olarak elimizden gelen desteği vereceğiz.” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.