Gönülaçar, Sosyal Medya’dan Açıklama Yaptı

Dün Aydın siyasetine bomba gibi düşen “Cumhur İttifakı Büyükşehir Meclis Üyesi Adayı Gönülaçar, CHP’ye katıldı.” haberlerinin ardından Hüdai Gönülaçar sosyal medya hesabından kısa bir açıklama yaparak, detayları sözde bugün açıklayacağını..

Gönülaçar, Sosyal Medya’dan Açıklama Yaptı
Yayınlanma: Güncelleme: 377 views

Dün Aydın siyasetine bomba gibi düşen “Cumhur İttifakı Büyükşehir Meclis Üyesi Adayı Gönülaçar, CHP’ye katıldı.” haberlerinin ardından Hüdai Gönülaçar sosyal medya hesabından kısa bir açıklama yaparak, detayları sözde bugün açıklayacağını duyurdu.

Şu ana kadar yaptığı açıklamanın devamı gelmezken, Aydın Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Hüdai Gönülaçar, sosyal medya hesabından tüm iddiaları yalanladı.

Yaptığı açıklamada “Hakkımda çıkan asılsız haberin nereden, hangi kaynaklara dayanarak yapıldığını bilmiyorum ama kesinlikle asılsızdır. Yarın gerekli açıklama tarafımca yapılacaktır ve peşini bırakmayacağım.” dedi.

MHP İl Başkanı Burak Pehlivan transfer iddiasını yalanladı. Pehlivan, “Büyükşehir Belediye Meclis üyemiz Hüdai Gönülaçar ile görüştüm. İstifa etmediğini bana söyledi. Şuan için bize ulaşan bir istifa dilekçesi yok” diye konuştu. CHP’li Aydın Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Barış Altıntaş ise Hüdai Gönülaçar’ın CHP’ye geçtiğini söyledi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.