Futbolda ara transfer dönemi başladı! Transfer dönemi ne zaman bitecek?

Milyonlarca futbol seyircisi ve kulüp taraftarının sabırsızlıkla beklediği ara transfer dönemi başladı. Takımlarının kadrolarına yapacağı takviyeleri heyecanla bekleyen futbolseverler şimdi, ara transfer döneminin son bulacağı tarihi öğrenmek istiyor. Peki, ara..

Futbolda ara transfer dönemi başladı! Transfer dönemi ne zaman bitecek?
Yayınlanma: Güncelleme: 64 views

Milyonlarca futbol seyircisi ve kulüp taraftarının sabırsızlıkla beklediği ara transfer dönemi başladı. Takımlarının kadrolarına yapacağı takviyeleri heyecanla bekleyen futbolseverler şimdi, ara transfer döneminin son bulacağı tarihi öğrenmek istiyor. Peki, ara transfer dönemi ne zaman bitecek?

Futbolda ‘ara transfer”‘ olarak adlandırılan ikinci transfer ve tescil dönemi Türkiye’de bugün itibariyle başlıyor. FIFA kuralları gereği 4 hafta (28 gün) sürecek ara transfer dönemi, 31 Ocak Perşembe günü sona erecek. Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu’nun aldığı karara göre 2018-2019 sezonu birinci transfer ve tescil dönemi 9 Haziran-31 Ağustos 2018 tarihlerinde gerçekleştirilmişti.

SÜPER LİG’DE GENEL GÖRÜNÜM

Süper Lig’de Medipol Başakşehir, sezonun ilk yarısını 35 puanla lider bitirdi. Ligde 29’ar puanı bulunan takımlardan Trabzonspor 2, Evkur Yeni Malatyaspor 3, Kasımpaşa 4, Galatasaray da averajla 5. sırada yer aldı.

Fenerbahçe, sezonun ilk yarısını küme düşme hattında bitirdi. Ligin 17 haftalık bölümünde 16 puan toplayabilen sarı-lacivertli takım, averajla 17. sırada yer aldı. Fenerbahçe ile aynı puana sahip Büyükşehir Belediye Erzurumspor da averajla 16. sırada bulundu. Ligde 12 puanı olan Çaykur Rizespor ise devre arasına son sırada girdi.

 

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.