Fenerbahçe ve Bucalı Futbolculardan, Kaya’ya Ziyaret

İncirliova’lı futbolcular, Tugay Gündem ve Hasan Gündem, sezonlarının bitmesinin ardından memleketlerine döndü. Tatil sezonunu İncirliova’da geçirecek Fenerbahçe U17 Tugay Gündem ve Bucaspor’u profesyonel oyuncusu Hasan Gündem, İncirliova Belediye Başkanı Aytekin..

Fenerbahçe ve Bucalı Futbolculardan, Kaya’ya Ziyaret
Yayınlanma: Güncelleme: 303 views

İncirliova’lı futbolcular, Tugay Gündem ve Hasan Gündem, sezonlarının bitmesinin ardından memleketlerine döndü. Tatil sezonunu İncirliova’da geçirecek Fenerbahçe U17 Tugay Gündem ve Bucaspor’u profesyonel oyuncusu Hasan Gündem, İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya’yı ziyaret etti.

Fenerbahçe ve Bucaspor’lu futbolculara ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Kaya, futbol hayatlarında başarılar diledi. Fenerbahçe’de top koşturan Tugay Gündem, Başkan Kaya’ya Fenerbahçe forması hediye ederken, Bucaspor’da oynayan Hasan Gündem ise kendi adının yazılı olduğu Bucaspor forması hediye etti. Başkan Kaya, “Fenerbahçe U17’de forma giyen Tugay Gündem ve Bucaspor’un Profesyonel oyuncusu Hasan Gündem’e nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim.” açıklamasında bulundu.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.