Eski Başkan Temel, Kale’yi Zorluyor! (ANKET)

31 Mart 2019 seçimleri için başlatmış olduğumuz ikili ankette mevcut Başkan Gürşat Kale’yi zorlayan Eski Başkan Şerif Temel, dikkatleri üzerine çekti. Bağımsız olmasına rağmen, halk oylamasında %48 bandında gezen Temel,..

Eski Başkan Temel, Kale’yi Zorluyor! (ANKET)
Yayınlanma: Güncelleme: 520 views

31 Mart 2019 seçimleri için başlatmış olduğumuz ikili ankette mevcut Başkan Gürşat Kale’yi zorlayan Eski Başkan Şerif Temel, dikkatleri üzerine çekti. Bağımsız olmasına rağmen, halk oylamasında %48 bandında gezen Temel, 31 Mart’a kadar yapacağı çalışmalar ile tüm planları alt üst edebilir.

Henüz Millet İttifakı’nın adayının belli olmaması sebebiyle yaptığımız ikili anket çalışmasında şu ana kadar Mevcut Başkan Gürşat Kale %51-52 bandında gezerken, Eski Başkan Şerif Temel %48-49 bandında oy almış görünüyor. 3 gündür devam eden oylamaya şu ana kadar 885 kişi katılırken, anketin 4 gün daha sürmesi planlanıyor.

Bağımsız Aday Şerif Temel’in takipçilerinin ne kadarının takip ettiği bilinmezken, her iki adayda Sosyal Medyada şu ana kadar bir paylaşım yapmadı. Haber sitemizin takipçileri tarafından değerlendirilen oylama da başa baş bir çekişme devam ediyor.

Anket çalışmamız Millet İttifakı’nın aday çıkartması durumunda hemen durdulup, 3lü anket başlatılacaktır.

Şu ana kadar oy kullanmadıysanız, Facebook sayfamızdaki ankete sizde katılabilirsiniz. Facebook sayfamıza giriş için TIKLAYIN.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.