Eski Başkan Kale “İnsanlık suçu işlemişler gibi muamele edilmektedir”

Milliyetçi Hareket Parti İncirliova İlçe Başkanlığı devir teslim toplantısında konuşma yağan Eski İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, “İncirliova personeli içerisinde kritik personel diyebileceğimiz kadrolu, sözleşmeli, kendi eğitimi ve mesleği ile..

Eski Başkan Kale “İnsanlık suçu işlemişler gibi muamele edilmektedir”
Yayınlanma: Güncelleme: 3.177 views

Milliyetçi Hareket Parti İncirliova İlçe Başkanlığı devir teslim toplantısında konuşma yağan Eski İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, “İncirliova personeli içerisinde kritik personel diyebileceğimiz kadrolu, sözleşmeli, kendi eğitimi ve mesleği ile ilgili İncirliova’ya katma değer katan üretken kadronun bir kısmı Acarlar Mahallesi’nde zamanlarını doldurmak üzere her gün gidip geliyor. Bu ilçemiz içinde, insanlığımız içinde, kaynaklarımız adına da çok israf bir durum. Bu insanların hiçbirisi siyasi görüşü dolayısıyla işe alınmadı. Hepsi yapabilecekleri işlerin en iyisini İncirliova’da yapmak üzere görevlendirildi.

Bu kurum için hizmete katkıda bulunmak üzere işe alınmış bu insanların Acarlar’da, hizmet binasında ve şantiyede elleri kolları bağlı kendilerinden istifade edilmeden oturtulması büyük bir israftır. Bu konuda mutlaka kanuni yolda gerekenler yapılacaktır. Bunun yanında hakikaten işten çıkarılan personellere terbiyesizce, sanki insanlık suçu işlemişler gibi muamele edilmektedir.

Meclis üyelerimizin her hususta Belediye Başkanı’yla aynı görüşü paylaşma mecburiyeti yok. Dünya’nın hiçbir yerinde yok, İncirliova’da da yok. Başkanın lehine oy kaldırmayanların yaşama hakları yoktur gibi bir yaklaşımı demokrasi kültüründen, eğitimden ve bilimden habersiz olduğunun en büyük göstergesidir. İnşallah en kısa zamanda mensup olduğu teşkilatlar kendisine bu konuda eğitilik görevlerini de ihmal etmezler.” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.