Erbeyli’de Çöp Rezaleti!

Erbeyli Mahallesi’nde vatandaşlar belediyenin çöp toplamamasından dert yandı. Bir çok vatandaş çöp konusunda belediyeye öfkeli olduklarını belirtirken, “Erbeyli’de durum bu. Temizlik işlerini aramadan çöplerimiz toplanmıyor.” dedi. İyi Partili Belediye yönetiminin..

Erbeyli’de Çöp Rezaleti!
Yayınlanma: Güncelleme: 694 views

Erbeyli Mahallesi’nde vatandaşlar belediyenin çöp toplamamasından dert yandı. Bir çok vatandaş çöp konusunda belediyeye öfkeli olduklarını belirtirken, “Erbeyli’de durum bu. Temizlik işlerini aramadan çöplerimiz toplanmıyor.” dedi.

İyi Partili Belediye yönetiminin göreve gelmesinin ardından sürekli çöp sorunu yaşadıklarını belirten Erbeyli Mahallesi sakinleri, daha önce böyle sıkıntıların yaşanmadığını yaklaşık 5-6 aydır ise temizlik işlerini aramadan çöp toplanmadığını dile getirdiler. Sorunun bir an önce çözüme kavuşması için defalarca belediyeye gittiklerini dillendiren vatandaşlar yaz dönemi boyunca bu sıkıntıyı çektiklerini belirtti. Yaz aylarında sıcak havanında etkisiyle kötü kokuların yayıldığı, evlerinin dışında oturamadıklarını belirttiler. Erbeyli Mahallesi’nde ikamet eden bir vatandaş ise “Erbeyli’de durum bu. Temizlik işlerini aramadan çöpler toplanmıyor. Aradıktan sonra tam düzene girdi diyoruz, durum yine rezalet.” şeklinde konuştu.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.