Engelli Ailenin İkametgah Çilesi!

İncirliova’da 11 yıldır yaşadıkları eve ikametgahlarını alamayan Şahin ve Emine Uğraş ailesinin çilesi bitmiyor. Yıllardır yaşadıkları ikametgah probleminin sürdüğünü belirten aile sorunun çözülmesi için yardım bekliyor. İkamet adreslerinin 11 yıl..

Engelli Ailenin İkametgah Çilesi!
Yayınlanma: Güncelleme: 184 views

İncirliova’da 11 yıldır yaşadıkları eve ikametgahlarını alamayan Şahin ve Emine Uğraş ailesinin çilesi bitmiyor. Yıllardır yaşadıkları ikametgah probleminin sürdüğünü belirten aile sorunun çözülmesi için yardım bekliyor. İkamet adreslerinin 11 yıl önce yaşadıkları adreste bulunduğunu belirten Uğraş ailesi, birilerinin yardım etmesini istiyor.

11 yıl önce Aydın’ın merkez ilçesi Efeler’den, İncirliova’ya taşınan ve sağlık sorunları sebebiyle engelli olan Uğraş ailesi, yeni evleri için gerekli olarak elektrik ve su aboneliklerini aldılar. 11 yıl önce Erbeyli Mahallesi’nde bir arsa alarak buraya ev yapan Uğraş ailesi, buranın ev değil, arsa olarak görünmesinden ötürü ikametgah problemlerini aşamadılar.

İkametgah problemlerinin çözülmesi için her yere başvuru yaptıklarını belirten Uğraş ailesi, herhangi bir sonuç alamadıklarından yakındı. Bu sorunun çözülmesi ve herhangi bir süpriz yaşamak istemedikleri için konu hakkında yardım bekliyorlar.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.