“Ekrem Abi” Pankartı Kaldırıldı!

İncirliova CHP İlçe Teşkilatı’nın, CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’na desteğini göstermek amacıyla astığı, “Ekrem Abi, Herşey Çok Güzel Olacak Abi” yazılı pankart, izinsiz asıldığı gerekçesiyle Emniyet Müdürlüğü’nün..

“Ekrem Abi” Pankartı Kaldırıldı!
Yayınlanma: Güncelleme: 423 views

İncirliova CHP İlçe Teşkilatı’nın, CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’na desteğini göstermek amacıyla astığı, “Ekrem Abi, Herşey Çok Güzel Olacak Abi” yazılı pankart, izinsiz asıldığı gerekçesiyle Emniyet Müdürlüğü’nün aldığı kararla kaldırıldı.

CHP İncirliova Gençlik Kolları’nın, YSK’nın İstanbul için aldığı “Seçim yenileme” kararının ardından astığı pankart bugün itibariyle kaldırıldı. CHP İlçe Teşkilatı’nın gerekli yerlere, pankartın yeniden asılması için başvuru yapacağı ve karara göre yeniden asılabileceği belirtilen pankartın indirilmesi CHP’lileri oldukça üzdü. Bir çok il ve ilçede buna benzer pankartlar ve paylaşımlarla Ekrem İmamoğlu’na destek verilmişti.

31 Mart Yerel seçimleri öncesinde ise yine benzer kararlar ile başkan adaylarının reklamlarının sokaklara asılması yasaktı. Bu sebeple “Ekrem abi” pankartınında yeniden asılmasına izin verilmeyebileceği konuşuluyor.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.