Eğitime Destek Veren Muhtar’a Tepki!

İncirliova Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Mustafa Göçer, dün yaptığı açıklamada, Kurtuluş Mahallesi’ndeki tüm öğrencilerin ödevlerini ücretsiz olarak muhtarlıktan çıkartabileceklerini açıkladı. Bir çok kişi ve kurum tarafından tebrik alan ve destek gören..

Eğitime Destek Veren Muhtar’a Tepki!
Yayınlanma: Güncelleme: 302 views

İncirliova Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Mustafa Göçer, dün yaptığı açıklamada, Kurtuluş Mahallesi’ndeki tüm öğrencilerin ödevlerini ücretsiz olarak muhtarlıktan çıkartabileceklerini açıkladı. Bir çok kişi ve kurum tarafından tebrik alan ve destek gören Göçer’e, İncirliova’daki bazı internet kafe sahipleri ve kırtasiyeler tepki gösterdi.

Hükümet ve Milli Eğitim Kurumları’nın yaptığı desteklerden farklı olarak tamamen Kurtuluş Mahallesi’ndeki insanlara hizmet etme çabası ile çalışmalarını yürüten Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Göçer’e gelen bu tepkilere bazı vatandaşlarında karşılık verdiği görüldü. İncirliova Kurtuluş Mahallesi’nde durumu olmayan ve maddi imkanları elvermeyen tüm ailelere destek olmak için bu görevi üstlendiğini belirten Göçer, “Herşeyi lira mantığı ile yürütmemiz yaşama aykırı bir durum. Biz insanlık adına bazı hizmetleri ücretsiz yapacağımızı aday olduğumuzda söylemiştik. Bunların adımlarını da atmaya başladık. Bu şekil tepkileri görmek gerçekten beni üzüyor.

İlçeye doğalgaz geliyor diye, bende Belediye’ye mi tepki göstereyim?

Yaptığım iş sebebi ile bende İncirliova Belediyesi’ne tepki göstereyim. İlçemize hizmet adına doğalgaz getirmek için çalışmalara başladılar. Kısa süre içerisinde de sonuçlanacaktır. O halde benim işlerimde azalma olabilir diye bende onlara tepki göstereyim.

Sadece hizmet için varım, bu görevin parası, pulu vatandaşımındır!

Ben Kurtuluş Mahallesi Muhtarlığı görevini tamamen mahallemdeki insanlara gerçek hizmeti verebilmek için üstlendim. Hep bu düşünce ve çaba içerisinde oldum. Bu görevin parası pulu, herşeyi vatandaşımızındır.

Hükümet ve belediyeler o kadar erzak ve kömür yardımında bulunuyor. Fakat ben bu işlerle uğraşan ve bu yüzden batan tek bir esnaf görmedim. Dar gelirli bir mahallede yaşıyoruz. Gençlerimiz bizim geleceğimizdir. Onlara maddi ve manevi bir destek sağlayabiliyorsak ne mutlu bize.

Tepki gösterenler “eğitim” kavramını çok doğru anlamalı

Tepki gösteren hemşerilerimin eğitim kavramını çok iyi anlaması gerekiyor. Eğitimin ve gençlerin bu ülke için ne kadar önemli oldukları, bizlerin geleceği olduklarını unutmamalılar. Hayatı sadece lira mantığı ile düşünmemelerini tavsiye ederim.” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.