Efeler’den İncirliova’ya Hibe

Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay’ın talimatıyla, İncirliova Belediyesi’ne 50 adet çöp konteynırı hibe edildi. İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya’nın da ricada bulunduğu çöp konteynırı desteği için sessiz kalmayarak 50..

Efeler’den İncirliova’ya Hibe
Yayınlanma: Güncelleme: 341 views

Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay’ın talimatıyla, İncirliova Belediyesi’ne 50 adet çöp konteynırı hibe edildi. İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya’nın da ricada bulunduğu çöp konteynırı desteği için sessiz kalmayarak 50 adet konteynır gönderen Efeler Belediye Başkanı Atay, ardından İncirliova Belediyesi’ni ziyaret etti.

KAYA, VATANDAŞA HİZMET ETMEKTE ZORLANIYOR!

İncirliova Belediyesi mali sorunlar sebebiyle, vatandaşa hizmet etmekte zorlanırken, ittifak yapabileceği belediyelerden yardım almak için görüşmeler yaptığı öğrenildi. Bunların başında gelen Efeler Belediyesi’nden olumlu dönüş alan İncirliova’ya ileri dönemlerde bazı imkanların sağlanabileceği konuşuluyor.

ATAY, İNCİRLİOVA BELEDİYESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Efeler Belediye Başkanı Atay, çöp konteynırı yardımıyla birlikte, İncirliova Belediyesi’ni ziyaret etti. Yaptığı açıklamada “Seçim süresi boyunca iyi bir ittifak olarak birlikte çalıştık. Önümüzdeki günlerde de bunun daha güzel örneklerini göstereceğiz. Hep birlikte güzel bir uyum içerisinde çalışacağız.” dedi.

ATAY’A TEŞEKKÜR

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya ise yaptığı konuşmada “Efeler Belediye Başkanımız Fatih Atay’a desteklerinden ötürü teşekkür ederim. Adaylık süresi ve başkanlık dönemimin başından bu yana büyük destekleri oldu. Bir enkaz devraldık ancak hiç önemli değil. İncirliova için elimizden geleni yapacağız.” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.