Ebru Çetin “Maaş için değil, Hizmet için adayım”

31 Mart 2019 Yerel seçimlerinde, Cumhuriyet Mahallesi Muhtar Adayı Olan Ebru Çetin, internet sitemize yazılı açıklamalarda bulundu. Bu dönem mahalle muhtar adaylıklarının artışını ve insanların düşüncelerini değerlendiren Çetin, “Maaş için..

Ebru Çetin “Maaş için değil, Hizmet için adayım”
Yayınlanma: Güncelleme: 337 views

31 Mart 2019 Yerel seçimlerinde, Cumhuriyet Mahallesi Muhtar Adayı Olan Ebru Çetin, internet sitemize yazılı açıklamalarda bulundu. Bu dönem mahalle muhtar adaylıklarının artışını ve insanların düşüncelerini değerlendiren Çetin, “Maaş için değil, hizmet için adayım.” dedi.

Kendisi ve Cumhuriyet Mahallesi hakkında açıklamalarda bulunan Muhtar Adayı Ebru Çetin, projelerinin önemine dikkat çekti.

Cumhuriyet Mahallesi Muhtar Adayı Ebru Çetin yaptığı açıklamada ” 29 Yaşındayım ve kendime ait gayrimenkul ofisim var. Evliyim ve bir çocuk annesiyim. Eşim devlet memuru.

Bundan iki yıl önce bu yola çıkacağımı söylediğimde insanlardan muhtarlıkla ile ilgili ne güzel maaşı var, sigortanı devlet yatırır. Beş yıl çalışmana gerek kalmaz, muhtarların eskisi gibi bir işi yok, muhtarın yetkisi kalmadı gibi söylemler duydum. İnsanlarda muhtarlık anlayışı farklı algı yaratmış. Bunlar beni çok üzdü. Aslına bakarsanız bu yanlışı düzeltmek, doğup büyüdüğüm mahalleme bir şeyler katmak için mücadele etmem gerektiğini hissettim.

Öncelikle şu bilinçle aday olduğumu belirtmek isterim. Yaklaşık 11.000 nüfusu olan mahallemize kadın eli değmesinde yarar olduğunu düşünüyorum. Hızla büyüyen mahallemin sorunlarını zamanında ve adil

bir şekilde çözmek, mahallemize değer katmak istiyorum. Kaybedecek 5 yıl daha olmadığı için adayım.

Muhtarlık anlatılanlar gibi değil. Bir sorumluluk makamı. Vatandaş ile idari makamlar arasında en sağlam köprü. İncirliova’mızın en kalabalık mahallesinin sorunlarını giderebileceğimizi biliyorum. Hatta Aydın’ın en güzel mahallesi yapmak için ben değil, biz anlayışı ile hep birlikte yönetmek için aday olduğumu söylediğimde çok ciddi destekler aldım.

Bilindiği üzere mahallemiz hem Büyükşehir Belediyesi hem de İncirliova Belediyesi sorumluluk alanı içerisinde kalmaktadır. Belediyeler ile iş birliği içinde mahallemizde yaşamış olduğumuz sorunları aşacağım ve yapılması gereken projeler için canla başla çalışacağım.

Bu yola çıkarken mahallemize bir söz veriyorum. Bir muhtarın en büyük becerisi hizmet almayı bilmesidir. Muhtarlık mahallenin taleplerini belirleyip, proje ve önerileri ile ilgili Kurumlarda çözüm noktasına ulaştırmaktır. Muhtarlığın ek iş ve maaş için olmadığını, seçilmem halinde 5 Yıl boyunca Muhtarlık Maaşımın tamamını mahallemizde devam eden Külliye Cami inşaatının tamamlanmasına katkıda bulunacağım. Kazanmak nasip olursa görev sürem boyunca Camii inşaatımızın tamamlanması halinde yine maaşımı mahallemizin ihtiyaç sahiplerine erzak desteğinde kullanacağım. İşim de Gücüm de Mahallem olacak. Bunun için OTURAN MUHTAR olmayacağım. Her gün mahallemizi dolaşıp, eksiklerini mahalle sakinlerimizle birlikte tespit edip çözüm noktasına kavuşması için çaba harcayacağım. İncirliova’mızın değil Aydın’ımızın en hızlı büyüyen mahallesinin sorunlarını çözmek için adayım. Mahallemizi modern bir mahalle yapmak için projelerimiz hazır. Çok yakında projelerimizi tüm mahallelimize broşürlerimizle “Yüz yüze Sıkmadık El, Gezmedik Kapı” bırakmadan anlatacağız.” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.