Duman, Resmi Sözleşmeyi İmzaladı

İncirliova’lıya ilk sitemizin duyurduğu haber olan “Adalet Duman İncirliova Belediyespor’da” haberinin, İncirliova Belediye yönetimi ve Adalet Duman’ın görüşmeleri sonrasında mutlu sona ulaşıldı. İncirliova Belediyesi’nde Başkan Kaya’nın makamında gerçekleşen son görüşmenin..

Duman, Resmi Sözleşmeyi İmzaladı
Yayınlanma: Güncelleme: 170 views

İncirliova’lıya ilk sitemizin duyurduğu haber olan “Adalet Duman İncirliova Belediyespor’da” haberinin, İncirliova Belediye yönetimi ve Adalet Duman’ın görüşmeleri sonrasında mutlu sona ulaşıldı. İncirliova Belediyesi’nde Başkan Kaya’nın makamında gerçekleşen son görüşmenin ardından Duman, resmi sözleşmeyi imzaladı.

1 Yıllık Sözleşme İmzaladı

Yuvaya dönen Adalet Duman, özlenen futbolu İncirliova’da oynatacaklarını belirtirken, “Özellikle İncirliova’nın kendi evlatlarıyla kuracağımız bir takım ve nokta transferlerle özlenen futbolu oynatacağız.” dedi. Adalet Duman, İncirliova Belediyespor’la 1 yıllık sözleşme imzaladı.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.