DSP’li Yener Salı Pazarını Gezdi

31 Mart Yerel seçimlerinde DSP’nin İncirliova Belediye Başkan Adayı olan Ayhan Yener, çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Akşamları mahalle ziyaretlerinin ardından, gündüz turlarına da devam eden Yener, Salı Pazarı’nı gezdi. Halkla..

DSP’li Yener Salı Pazarını Gezdi
Yayınlanma: Güncelleme: 178 views

31 Mart Yerel seçimlerinde DSP’nin İncirliova Belediye Başkan Adayı olan Ayhan Yener, çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Akşamları mahalle ziyaretlerinin ardından, gündüz turlarına da devam eden Yener, Salı Pazarı’nı gezdi.

Halkla görüşüp, projelerini anlatan DSP Belediye Başkan Adayı Ayhan Yener, Meclis Üyesi Adayları’nın eşliğinde destek istedi. Yaptığı açıklamada ” Halkımızla el ele omuz omuza vermek ve ilçemizi beraber yönetmeye aday olduğumuzu anlatmak için salı pazarındaki esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaret edip projelerimizi anlattık halkımızın görüş ve düşünceleriniz aldık. İncirliovamızı el ele omuz omuza hep beraber yönetelim.” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.