DSP’li Yener, Hürriyet’teydi

DSP İncirliova Belediye Başkan Adayı Ayhan Yener, Meclis Üyesi Adayları ve ile birlikte Hürriyet Mahallesi’ni ziyaret etti. Oldukça kalabalık bir topluluğun beklediği Yener, toplantı alanındaki kalabalıktan oldukça memnundu. Burada halkın..

DSP’li Yener, Hürriyet’teydi
Yayınlanma: Güncelleme: 380 views

DSP İncirliova Belediye Başkan Adayı Ayhan Yener, Meclis Üyesi Adayları ve ile birlikte Hürriyet Mahallesi’ni ziyaret etti. Oldukça kalabalık bir topluluğun beklediği Yener, toplantı alanındaki kalabalıktan oldukça memnundu. Burada halkın sorunlarını dinleyen ve projeleri hakkında bilgi veren DSP İncirliova Belediye Başkanı Ayhan Yener, sizlerle birlikte başaracağız mesajı verdi.

Yener konuşmasında, “Hepinizi saygıyla selamlarken, bu kalabalık ne kadar güzel olmuş burada. Hürriyet kararını vermiş. Sizlerle birlikte İncirliova’yı yönetmeye var mısınız? Bizlere yetki verdiğinizde İncirliova’yı seven bir Başkan olarak, sayan bir Başkan olarak birlikte yöneteceğiz.” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.