DSP’li Yener, Arzular ve Eğrek’teydi

DSP İncirliova Belediye Başkan Adayı Ayhan Yener ve ekibi Eğrek ve Arzular Mahallelerinizi ziyaret etti. Acarlar Mahallesi’nden gelen vatandaşlarla birlikte birlikte konvoy oluşturarak gittikleri Arzular ve Eğrek Mahallelerinde projelerini anlatan..

DSP’li Yener, Arzular ve Eğrek’teydi
Yayınlanma: Güncelleme: 271 views

DSP İncirliova Belediye Başkan Adayı Ayhan Yener ve ekibi Eğrek ve Arzular Mahallelerinizi ziyaret etti. Acarlar Mahallesi’nden gelen vatandaşlarla birlikte birlikte konvoy oluşturarak gittikleri Arzular ve Eğrek Mahallelerinde projelerini anlatan Yener, ardından mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi.

DSP İncirliova Belediye Başkan Adayı Ayhan Yener konuşmasında, “Değerli Vatandaşlarımız ve Muhtarımız hepiniz hoşgeldiniz. Ben Ziraat Mühendisi Ayhan Yener, Acarlar Mahallesi’ndenim. 15 yıl İncirliova’da zirai ilaç ticareti yaptım. 5 yıl Acarlar’da Belediye Başkanlığı yaptım. Şimdi de İncirliova’ya hizmet için aday oldum.

Gidişattan memnun olmayan herkesin oyuna talibim. Türkiye’de oluşan ittifakı kısırlığında insanların özgürce kendini ifade etmesini sağlayacağız. Size sorarım oyunuza ipotek konmasını ister misiniz? Biz oyuna ipotek konulmasına karşı olanların sözüyüz, sesiyiz. Rüzgar bizden yana. Biz bu coşkuyla, İncirliova’lı kardeşlerimin destekleriyle bu oyunu bozarak, geliyoruz.

Güzel İncirliova’mızda mevcut yönetim, sata sata yer bırakmadı. Verdiği sözleri tutmadı. Şimdi tekrar çıkıp vatandaştan destek istiyor. Yok öyle bir şey. Değerli kardeşlerim biliyorsunuz İncirliova’da TOKİ ile anlaşıp ev yapılacaktı. Evsiz vatandaşlarımıza, dar gelirli vatandaşlarımız için olacaktı bu çalışma. Ancak bu iş için yapılan projeler tutmadı. İnsanlardan paraları topladılar, sonrasında sayıyı arttırmak istediler, sonrasında da kupon dairelerde anlaşamadılar. Sonrasında da ülkedeki ekonomik kriz sebebi ile yenilen bir proje oldu. Zamanında yapılmış olsaydı o daireler sahiplerine çoktan verilebilirdi. Malesef kupon daireler anlaşmayı uzata uzata ekonomik krizin ortasına denk getirdiler. Sonrasında da vatandaşın parasını geri ödemek zorunda kaldılar.

Büyük mitingte açıklayacağımız, çok kapsamlı projelerimiz var. Sadece belediyeyi temizlikten ibaret sananlar gibi olmayacağız. Sizleri geliştirecek, daha büyük projelere imza atacak bir ilçe olacağız.” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.