DSP’de Kaya’nın Yerine Gelen İsim Belli Oldu

DSP’de 1. sıra kontenjan adaylığından istifa eden Sadık Kaya’nın yerine gelen isim belli oldu. Abisi Aytekin Kaya’nın İyi Parti Belediye Başkan Adayı olmasının ardından istifa eden ve büyük bir kitle..

DSP’de Kaya’nın Yerine Gelen İsim Belli Oldu
Yayınlanma: Güncelleme: 899 views

DSP’de 1. sıra kontenjan adaylığından istifa eden Sadık Kaya’nın yerine gelen isim belli oldu. Abisi Aytekin Kaya’nın İyi Parti Belediye Başkan Adayı olmasının ardından istifa eden ve büyük bir kitle tarafından olumsuz tepkiler gören Kaya’nın yerine İncirliova’da hizmet veren Sera Tarım’ın işletmecisi Meltem Çetin Vardar 1. sıra kontenjan adayı oldu.

DSP İncirliova Belediye Başkan Adayı konu ile ilgili yaptığı açıklamada ” Sadık Kaya ile yollarımızın ayrılmasından sonra, İncirliova’mızda hizmet veren Sera Tarım’ın işletmecisi güzide esnaflarımızdan Meltem Vardar, listemizde 1. sıra kontenjan adayı olmuştur.” dedi.

Ayrıca konu hakkında açıklama yapan DSP 1. sıra Belediye Meclis Üye Adayı Bekir Kaykı yaptığı açıklamada ” Kontenjan 1.sıradan Aytekin Kaya’nın İyi Parti ye Belediye başkan adayı olması münasebetiyle istifa eden Sadık Kaya kardeşimizin yerine Ziraat Mühendisi Meltem Çetin Vardar getirilmiştir. Meltem Hanım ismi yazılı olmasa da birlikte hareket ettiğimiz bir arkadaşımız olup, oluşan bu durumdan sonra kendisine yaptığımız teklife olumlu yanıt verip müraacatını İl Seçim Kurulu’na yaparak listemize dahil olmuştur. Kendisine gazeteniz aracılığı ile teşekkür eder, meclis adaylığının önce İncirliova’mıza, kendisine ve partimize hayırlı olmasını dilerim.” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.