DSP İl Başkanı Cünlü’nün Ek İşi Şaşırttı

Gerenkova’da yaşayan ve DSP Aydın İl Başkanlığı görevini sürdüren Bülent Cünlü’nün yaptığı ek iş şaşırttı. Pide ustası olan Cünlü’nün evinin garajında ek iş olarak başladığı solucan gübresi işinin asıl işine..

DSP İl Başkanı Cünlü’nün Ek İşi Şaşırttı
Yayınlanma: Güncelleme: 325 views

Gerenkova’da yaşayan ve DSP Aydın İl Başkanlığı görevini sürdüren Bülent Cünlü’nün yaptığı ek iş şaşırttı. Pide ustası olan Cünlü’nün evinin garajında ek iş olarak başladığı solucan gübresi işinin asıl işine engel olmadığını söyledi. Son zamanlarda oldukça ilgi gören solucan gübresi işini evinin garajını düzenleyerek başlayan Cünlü, yaklaşık 1 milyon 500 bin civarında solucandan 600 kg gübre elde ettiğini belirtti.

Üretmiş olduğu solucan gübrelerini tarım sektörüne satan Cünlü, buradan ek gelir sağlamaya başladı. Gübre üretimini severek yaptığını belirten Cünlü, asıl işine engel olmadığını ve güzel bir ek gelir sağladığını belirtti. Toprağın kimsayallardan da arınmasını sağlayan bu gübreyi üretmekten ve tarıma kazandırmaktan oldukça memnun olduğunu belirten DSP İl Başkanı Cünlü, çalışmalarına devam edeceğini belirtti.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.