Deve Sucuğumuz Markalaşıyor

İncirliova Belediyesi, deve güreşi ve deve sucuklarıyla ün yapan ilçemizin yerel ürünlerini markalaştırma çalışmalarına başladı. İncirliova Belediyesinin yerel markasının başlattığı son çalışmayla deve sucuğumuzda markalaşacak. İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale,..

Deve Sucuğumuz Markalaşıyor
Yayınlanma: Güncelleme: 116 views

İncirliova Belediyesi, deve güreşi ve deve sucuklarıyla ün yapan ilçemizin yerel ürünlerini markalaştırma çalışmalarına başladı. İncirliova Belediyesinin yerel markasının başlattığı son çalışmayla deve sucuğumuzda markalaşacak.

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, “İlimize ait olan en önemli ürün incirdir. İlçemize de ait bir marka oluşturmak için deve sucuğuna sahip çıkıp coğrafi işaret başvurusunu yaptık. İncirliova’da deve sucuğu üretimi yapan işletmemiz mevcut olarak çalışmaktadır. Kısa süre içerisinde de Coğrafi işarete sahip olacak İncirliova deve sucuğunu halkımıza tattıracağız. Bu alanda kısa sürede önemli bir merkez haline geleceğiz.” dedi.

Türk Patent ve Marka Kurumu’na tüm başvuru evrakların kısa süre içerisinde sonuçlanması bekleniyor.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.