Cumhuriyet Mahallesi’nde Aşure Hayrı

Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Murat Arslan’ın geleneksel hale getirdiği aşure hayrı bu senede yapıldı. Muhtarlık hizmet binası önünde Muharrem ayı dolayısıyla gerçekleştirilen aşure hayrına siyasetçiler ve vatandaş yoğun ilgi gösterdi. Hayır etkinliğinde bin..

Cumhuriyet Mahallesi’nde Aşure Hayrı
Yayınlanma: Güncelleme: 112 views

Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Murat Arslan’ın geleneksel hale getirdiği aşure hayrı bu senede yapıldı. Muhtarlık hizmet binası önünde Muharrem ayı dolayısıyla gerçekleştirilen aşure hayrına siyasetçiler ve vatandaş yoğun ilgi gösterdi. Hayır etkinliğinde bin kişilik aşure kısa sürede tükendi.

Vatandaşlara aşure ikramında bulunan Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Murat Arslan, muhtarlık olarak aşure hayrını geleneksel hale getirdiklerini belirterek, “Muharrem ayı dolasıyla her yıl düzenli olarak aşure hayrı yapıyoruz. Hayrımızı, esnafımızın katkılarıyla gerçekleştirdik. Allah hayrımızı kabul etsin. Aşure hayrımızda emeği olan herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.