Cuma Namazı, Parkta Kılındı

Koronavirüs tedbirleri kapsamında bir süredir cemaatle namaz kılamayan İncirliova’lılar, uzun süre sonra Cuma namazını toplu halde kıldı. Bazı camiler koronavirüs tedbirlerine uygun olarak açılırken, bazı mahallelerde ise vatandaşlar namazlarını parklarda..

Cuma Namazı, Parkta Kılındı
Yayınlanma: Güncelleme: 402 views

Koronavirüs tedbirleri kapsamında bir süredir cemaatle namaz kılamayan İncirliova’lılar, uzun süre sonra Cuma namazını toplu halde kıldı. Bazı camiler koronavirüs tedbirlerine uygun olarak açılırken, bazı mahallelerde ise vatandaşlar namazlarını parklarda kıldı. İncirliova’da ise Kurtuluş Mahallesi sakinleri, Şaban Bozkurt Parkı’nda, sosyal mesafeye uygun olarak namazlarını kılabildiler.

Koronavirüs tedbirlerine uygun olarak hizmetlerine devam eden Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Mustafa Göçer yaptığı açıklamada, “Çok şükür uzun süredir yapamadığımız ibadetimizi, tedbirler kapsamında gerçekleştirebildik. Şahsım adına uzun süre sonra cemaatle Cuma namazımızı kılmaktan büyük mutluluk duydum. İnşallah kısa süre içerisinde virüsten kurtulur, normal hayatımıza dönerek tüm ibadetlerimizi rahat şekilde yapmaya devam ederiz.” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.