Çocuklara Bayram Hediyesi!

İncirliova Kaymakamlığı öncülüğünde yürütülen, “Yetim ve Öksüz Çocuklarımız Yalnız Değilsiniz Projesi” bu kez bir iftar yemeğinde ihtiyaç sahiplerini bir araya topladı. İftar yemeğinde Aydın Valiliği ve İncirliova Kaymakamlığı’nın ortak çalışması..

Çocuklara Bayram Hediyesi!
Yayınlanma: Güncelleme: 120 views

İncirliova Kaymakamlığı öncülüğünde yürütülen, “Yetim ve Öksüz Çocuklarımız Yalnız Değilsiniz Projesi” bu kez bir iftar yemeğinde ihtiyaç sahiplerini bir araya topladı. İftar yemeğinde Aydın Valiliği ve İncirliova Kaymakamlığı’nın ortak çalışması neticesinde 30 yetim çocuğa bisiklet hediye edildi.

Bayram sevincini erken yaşayan çocuklar için düzenlenen iftar yemeğine Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, İncirliova Kaymakamı Ediz Sürücü ve vatandaşlar katılım gösterdi. İftar öncesinde Kuran’ı Kerim tilaveti ve iftar duası yapıldı. Oruçlarını açan vatandaşlar sonrasında Vali Köşger ve Kaymakam Sürücü’nün konuşmalarını dinlediler.

Programın sonuna doğru ise yetim çocuklara bayram hediyesi veren yetkililer, “Bu yavrularımızın her zaman yanındayız.” mesajı verdiler. Vali Köşger ve Kaymakam Sürücü 30 çocuğun sevincini onlarla birlikte yaşadılar.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.