CHP’li Seçmen İçin Seçim Yeni Başlıyor

İyi Parti’nin İsmail Kule depreminin ardından Aytekin Kaya ile yola devam edeceği haberimizin ardından gelen yorumlar ve geri dönüşlere göre sandığa gitmeyi düşünmeyen tüm CHP’li seçmenlere gün doğdu gibi görünüyor…

CHP’li Seçmen İçin Seçim Yeni Başlıyor
Yayınlanma: Güncelleme: 275 views

İyi Parti’nin İsmail Kule depreminin ardından Aytekin Kaya ile yola devam edeceği haberimizin ardından gelen yorumlar ve geri dönüşlere göre sandığa gitmeyi düşünmeyen tüm CHP’li seçmenlere gün doğdu gibi görünüyor. Daha önce CHP İlçe Başkanı Hasbi Akman’ın yaptığı açıklamada Belediye Başkan Adaylığı için CHP’nin aday çıkartmaması durumunda sandığa gitmeyi düşünmeyen ekip için seçim yeni başlıyor.

Aytekin Kaya’nın bir çok ayrı toplu birleştirebileceği, küskünleri geri döndüreceği ve özellikle CHP’nin kemik oyları alabileceği konuşulurken, CHP İlçe Yönetimininde çalışmalara başladığı öğrenildi.

Son dönemlerde İlçemizde ve Türkiye genelinde devecilik sektöründe öncülük eden, bu alanda çok önemli çalışmalara imza atan Kaya ile sol görüşünde seçim çalışmaları için canlandığı gözlerinizken, haftanın ilk günü ile birlikte seçim atmosferi daha da ısınmış oldu.

Aytekin Kaya’ya özel yorum sayfasına gitmek için TIKLAYIN.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.