CHP’li Bülbül, İntiharları Meclise Taşıdı

CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, Aydın’da son dönemde çoğalan intiharları Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)’ne taşıdı. Aydın’daki intihar olaylarının artması sonrasında konunun tesbit edilmesi ve çözüm bulunması için mecliste söz..

CHP’li Bülbül, İntiharları Meclise Taşıdı
Yayınlanma: Güncelleme: 181 views

CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, Aydın’da son dönemde çoğalan intiharları Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)’ne taşıdı. Aydın’daki intihar olaylarının artması sonrasında konunun tesbit edilmesi ve çözüm bulunması için mecliste söz alan CHP’li Milletvekili Süleyman Bülbül, “Bir kişinin intihar etmesi son derece önemli olmalıdır. Bahsi geçen konunun insan canı olduğunu unutmamamız gerekiyor. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin görevlerinden birisi insanları çaresizliğe iten olaylara çözüm bulmaktır.” dedi.

CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, Anayasanın 98. iç tüzüğün 104 ve 105’inci maddelerine göre Meclis Araştırması açılmasını talep etti.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.