CHP Kadın Kolları Başkanı Dedeli İstifa Etti

Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Başkanı Ayşe Dedeli ve yönetimi, Millet İttifakı’nın Belediye Başkan Adayı Aytekin Kaya ile çalışamayacakları için istifa ettiğini duyurdu. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ” Yerel..

CHP Kadın Kolları Başkanı Dedeli İstifa Etti
Yayınlanma: Güncelleme: 494 views

Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Başkanı Ayşe Dedeli ve yönetimi, Millet İttifakı’nın Belediye Başkan Adayı Aytekin Kaya ile çalışamayacakları için istifa ettiğini duyurdu. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ” Yerel Seçimler süresince özel sebeplerimizden ötürü destekleyemeyeceğim, sorun yaşadığımız şahıslar ile birlikte çalışamayacağım.” dedi.

Millet İttifakı’nda yaşanan bu son krizle birlikte sorunlar bir türlü aşılamazken, Kadın Kolları Başkanlığı’na yeni bir ismin atanacağı belirtildi. Görevinden istifa eden Dedeli yaptığı açıklamada ” Türkiye’de kadına, toplumda ve siyaset hayatında hakettiği değeri veren Mustafa Kemal Atatürk’e ve O’nun ideolojisinin partileştiği Cumhuriyet Halk Partisi’ne biz kadınlar çok şey borçluyuz.
Böyle bir partide 2 dönem Kadın Kolları Başkanlığı görevimi lâyıkıyla yapmış olmaktan son derece gurur duymaktayım.
İncirliova’da Cumhuriyet Halk Partisi’nin çizgisini izleyerek halkımızla omuz omuza uzun bir yol katettik.
Kritik bir seçim dönemi geçirdik! Sadece Cumhuriyetçi, Lâik Kadınlar olarak değil, çocuklarının geleceğini düşünen anneler olarak dağ, tepe demeden yorulmadan çalıştık.
Bundan sonra da gurur duyduğum Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir neferi olarak verilen görevleri yerine getirmeye arkadaşlarımla birlikte hazır bulunmaktayım.
Ancak; önümüzde bulunan Yerel Seçimler süresince özel sebeplerimizden ötürü destekleyemeyeceğim, sorun yaşadığımız şahıslar ile birlikte çalışamayacağım.
Şunun kesinlikle bilincindeyim ki Partimi zor durumda bırakmak gibi bir lüksüm olamaz; bu doğrultuda yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımla aldığımız istifa kararımızı üzüntüyle kamuoyuna bildirmek isterim.” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.