CHP, Akman’la Devam Dedi

CHP İncirliova İlçe Başkanı Hasbi Akman güven tazeledi. CHP İncirliova İlçe Örgütü, olağan kongresini gerçekleştirdi. Belediye Kültür Merkezi’nde düzenlenen kongreye CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Evrim Karakoz, İncirliova Belediye Başkanı..

CHP, Akman’la Devam Dedi
Yayınlanma: Güncelleme: 213 views

CHP İncirliova İlçe Başkanı Hasbi Akman güven tazeledi. CHP İncirliova İlçe Örgütü, olağan kongresini gerçekleştirdi. Belediye Kültür Merkezi’nde düzenlenen kongreye CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Evrim Karakoz, İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, CHP İl Başkanı Ali Çankır, İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir, AK Parti İncirliova İlçe Başkanı Hüseyin Celbek, CHP Koçarlı İlçe Başkanı Hasan Akın, Germencik İlçe Başkanı Salih Çavuş, İYİ Parti İlçe Başkanı Ahmet Alak, meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve partililer katıldı.

Akman konuşmasında “Biraz heyecanlıyım, biraz yorgunum, biraz da gerginim. Ama olsun. Bunların hiçbirisinin bir önemi yok. Hepimiz sonuçta kardeşiz. Hepinizi çok seviyorum. Ne olursa olsun, ne yazılırsa yazılsın hiç önemli değil. Herkesi çok seviyorum. Kimseye karşı kırgınlığım ve küskünlüğüm yok. Bu göreve başlarken Genel Başkanıma, Özlem Başkanıma, il başkanıma, milletvekillerime ve kendisinden o kadar çok destek gördüğüm Sayın Belediye Başkanım Aytekin Kaya’ya söz verdim. Kimseyle küsmeyeceğim, kimseye karşı herhangi bir şekilde saygısızlık yapmayacağım diye. Bu şekilde bugüne kadar geldim. Bundan sonra da aynı şekilde devam edeceğim” dedi.

Akman’ın listesi; Önder Ak, Gürsel Cengiz, Baykal Çatal, Sibel Duran, Tolga Ertunç, Belgin Güler, Sadık Kaya, Yiğit Menderes, Bilgehan Oğuz, Ümit Özkan, Betül Sincap, Meltem Turhan, Mehmet Ali Yaşar ve Ümit Yıldırım gibi isimlerden oluştu.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.