Çerçioğlu İncirliova’ya Araç Hediye Etti

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, İncirliova Belediyesi’ne 27 kişilik araç hediye etti. İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya’nın ilçe ihtiyaçlarını, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na ilettiği ve bu doğrultuda..

Çerçioğlu İncirliova’ya Araç Hediye Etti
Yayınlanma: Güncelleme: 393 views

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, İncirliova Belediyesi’ne 27 kişilik araç hediye etti. İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya’nın ilçe ihtiyaçlarını, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na ilettiği ve bu doğrultuda ilk adım olarak otobüs hediye edildi. Diğer ihtiyaçlarında zamanla temin edileceği vurgulanırken, İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, Çerçioğlu’na teşekkür etti.

“Topuklu Efeye Sonsuz Teşekkürler”

Başkan Kaya, “İncirliova Belediyesi olarak ihtiyaçlarımız doğrultusunda Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden talep ettiğimiz 27 kişilik aracımız bügün itibariyle tarafımıza teslim edilmiş olup, İncirliova’mıza kazandırılmıştır. Topuklu Efemiz Sayın Özlem Çerçioğlu’na verdiği desteklerden ötürü sonsuz teşekkürler. Bundan sonrada söz verdiğimiz gibi Büyükşehir ile birlikte omuz omuza İncirliova’mıza hizmet getirmeye devam edeceğiz.” açıklamasında bulundu.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.