Çerçioğlu İncirliova Belediyesi’ni Ziyaret Etti

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP Aydın Milletvekilleri Süleyman Bülbül ve Bülent Tezcan, İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya’yı ziyaret etti. İyi Parti’den seçimleri kazanan İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya’ya..

Çerçioğlu İncirliova Belediyesi’ni Ziyaret Etti
Yayınlanma: Güncelleme: 1.449 views

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP Aydın Milletvekilleri Süleyman Bülbül ve Bülent Tezcan, İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya’yı ziyaret etti. İyi Parti’den seçimleri kazanan İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunan heyet, her zaman İncirliova’nın yanında olduklarını söylediler.

Ziyaret esnasında Başkan Kaya, “Belediye’nin borçları yüzünden, önümüzdeki ay çalışanların maaşlarını ödeyemeyebiliriz. Ben belediyenin bu kadar kötü bir durumda olduğunu bilmiyordum, çok büyük bir borç var.” dedi.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Çerçioğlu ise, “Biz İncirliova’ya hizmet edeceğiz. Başkan borçları sen düşünme, hepimiz belediyeleri devralırken borçlu aldık. Borç bakılır, çözülür.

Sayın başkanım belediyenin borçlarını açıkladı. Ama temcit pilavı gibi şu kadar borçlu aldım, bu kadar borçlu aldım derse, bu Ben hiç bir şey yapmayacağım demenin ön almasıdır. O zaman beceremiyorsan kalk kardeşim koltuktan.” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.