Çerçioğlu: Bu seçimi alırsa kadınlar alır

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve İYİ Parti İncirliova Belediye Başkan Adayı Aytekin Kaya 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kapsamında İncirliovalı kadınlarla buluştu. Çerçioğlu’na CHP Parti Meclisi üyesi..

Çerçioğlu: Bu seçimi alırsa kadınlar alır
Yayınlanma: Güncelleme: 140 views

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve İYİ Parti İncirliova Belediye Başkan Adayı Aytekin Kaya 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kapsamında İncirliovalı kadınlarla buluştu. Çerçioğlu’na CHP Parti Meclisi üyesi ve CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan da eşlik etti.

Çerçioğlu, sözlerine tüm kadınların Emekçi Kadınlar Günü’nü kutlayarak başladı. Büyükşehir Belediyesi’nin İncirliova’ya yaptığı yatırımlardan söz eden Çerçioğlu, İncirliova’ya 57 milyon liralık yatırım yapıldığını söyledi. İncirliova’da 57 kilometre yol yapıldığını, ASKİ’nin 164 kilometrelik altyapı çalışması yaptığını hatırlatan Çerçioğlu, “Sizlerin Aytekin Başkan’a desteğinizle bu yaptığımız hizmetler İncirliova’ya katlanarak gelir. Bu seçimi alırsa kadınlar alır.” dedi.

Çerçioğlu, konuşmasının sonunda Aytekin Kaya’yla birlikte vatandaşları selamladı.)

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.