Celbek, Acarlar’dan Açıklama Yaptı

Ak Parti İncirliova İlçe Başkanı Hüseyin Celbek, Yazıdere Mahallesi’nde yapılan Cumhur İttifakı Kahvehane ziyaretinde yaptığı açıklama sebebiyle tepki toplamıştı. O haberi okumak için tıklayın. Gerek dün yapılan açıklama sebebi ile..

Celbek, Acarlar’dan Açıklama Yaptı
Yayınlanma: Güncelleme: 551 views

Ak Parti İncirliova İlçe Başkanı Hüseyin Celbek, Yazıdere Mahallesi’nde yapılan Cumhur İttifakı Kahvehane ziyaretinde yaptığı açıklama sebebiyle tepki toplamıştı. O haberi okumak için tıklayın. Gerek dün yapılan açıklama sebebi ile gerekse daha önceden söylemiş olduğu sözleri sebebi ile Acarlar Mahallesi’nden açıklama yapan Ak Parti İlçe Başkanı Hüseyin Celbek’in yanında DSP İncirliova Belediye Başkan Adayı Ayhan Yener’de vardı. Celbek açıklamasında “Bizi kimse Acarlar’la ters düşüremez. Tek başımıza Acarlar’a geldik. Abdestimizden şüphemiz yok, bizim evelallah açıklamıyacagımız hiç birşey yok. Yolumuz belli Acarlar’ı benim kadar seviyormu acaba o yalan sosyal medya hesapları. Ben 8 yıldır Acarlar’a giriyorum, yinede burdayım bakın çakma sosyal hesaplar.” şeklinde konuştu.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.