Cantürk, Adaylık Hakkında Açıklama Yaptı!

31 Mart seçimlerinde Millet İttifakı adına İyi Parti’den Belediye Başkan Adaylığı için adı geçen Yusuf Cantürk, sosyal medya hesabından yazılı açıklama yaptı. Adaylık konusu için gerekli görüşmeler sonucu bu karardan..

Cantürk, Adaylık Hakkında Açıklama Yaptı!
Yayınlanma: Güncelleme: 504 views

31 Mart seçimlerinde Millet İttifakı adına İyi Parti’den Belediye Başkan Adaylığı için adı geçen Yusuf Cantürk, sosyal medya hesabından yazılı açıklama yaptı. Adaylık konusu için gerekli görüşmeler sonucu bu karardan vazgeçtiğini belirten Cantürk, İyi Parti yetkililerine ve görüştüğü herkese teşekkür etti.

Yusuf Cantürk açıklamasında “

Millet İttifakı İncirliova Belediye Başkan adaylığım sürecini ailem ve yakın çevrem ile yaptığım değerlendirmeler ve görüşmeler sonucunda aday olmama yönünde karar vererek sonlandırıyorum.

Onore eden bu adaylık teklifinden dolayı İyi Parti yetkililerine ve bu süreçte görüştüğüm herkese teşekkür ederim.İncirliova Belediye Başkan adayı olan tüm adaylara başarılar dilerim.” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.