Çalınan kamyonet Erbeyli’de bulundu

Aydın’ın Koçarlı İlçesinde çalınan kamyonet jandarmanın takibi sonucu İncirliova’nın Erbeyli Mahallesinde terk edilmiş olarak bulunarak sahibine teslim edildi. 2 hırsızlık şüphelisi ise kamadan yakalandı.   Cincin Mahallesinde bir vatandaşa ait..

Çalınan kamyonet Erbeyli’de bulundu
Yayınlanma: Güncelleme: 198 views

Aydın’ın Koçarlı İlçesinde çalınan kamyonet jandarmanın takibi sonucu İncirliova’nın Erbeyli Mahallesinde terk edilmiş olarak bulunarak sahibine teslim edildi. 2 hırsızlık şüphelisi ise kamadan yakalandı.

 

Cincin Mahallesinde bir vatandaşa ait kamyonet park halindeyken çalındı. Kamyonetinin yerinde olmadığı fark eden sahibi jandarmaya ihbarda bulundu. Jandarma ekiplerinin çevredeki Mobese kameralarını inceleyerek yaptığı çalışmada kamyonetin İncirliova oradan da Germencik yönüne gittiğini belirledi. Yapılan araştırmada kamyonet Erbeyli Mahallesinde terk edilmiş vaziyette bulundu. Kamyonetin kontak anahtarını alarak kaçmaya çalışan 2 şüpheli ise jandarma ekiplerinin çalışması sonucu yakalandı. Şüpheliler gözaltına alınırken, bulunan kamyonet ise sahibine teslim edildi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.