Büyükşehir’den Osmanbükü’ne Ziyaret

Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı idareciler Osmanbükü’nde yaşanan dolu ve yağış felaketi sebebiyle mahalleyi ziyaret ettiler. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Tahsin Kocaman’ın başta olduğu ziyarette, zarar gören çiftçileri Büyükşehir’de yalnız bırakmadı…

Büyükşehir’den Osmanbükü’ne Ziyaret
Yayınlanma: Güncelleme: 137 views

Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı idareciler Osmanbükü’nde yaşanan dolu ve yağış felaketi sebebiyle mahalleyi ziyaret ettiler. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Tahsin Kocaman’ın başta olduğu ziyarette, zarar gören çiftçileri Büyükşehir’de yalnız bırakmadı.

Zarar sebebiyle destek beklediklerini belirten Osmanbükü sakinleri, yeni yetişmekte olan hasatlarının tamamının heba olduğunu belirtti. Primlerin yüksek olduğu için çoğu çiftçinin sigorta yaptırmadığını belirten çiftçiler, ne yapacaklarını bilemediklerini söylediler. Kocaman ve ardındaki heyet ise gerekli kurumlarla görüşerek gerekli desteğin sağlanması için uğraş vereceklerini belirttiler.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.