Bir Muhtar Daha Eğitime Destek Verdi!

İncirliova’da yeni dönem muhtarlarının başlattığı eğitime destek çalışmaları kapsamında Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Mustafa Göçer’in ardından, Hacıaliobası Muhtarlığı’da öğrencilerin ödev ve fotokopilerini ücretsiz olarak muhtarlıktan alabileceklerini duyurdu. İlk olarak Kurtuluş Mahalle..

Bir Muhtar Daha Eğitime Destek Verdi!
Yayınlanma: Güncelleme: 132 views

İncirliova’da yeni dönem muhtarlarının başlattığı eğitime destek çalışmaları kapsamında Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Mustafa Göçer’in ardından, Hacıaliobası Muhtarlığı’da öğrencilerin ödev ve fotokopilerini ücretsiz olarak muhtarlıktan alabileceklerini duyurdu.

İlk olarak Kurtuluş Mahalle Muhtarı Mustafa Göçer’in başlattığı bu güzel çalışmaya, Hacıaliobası Muhtarı Hüseyin Kayır’da destek verdiğini açıkladı.

Hacıaliobası’nda yaşayan öğrencilerin tamamı bundan sonra ödevlerini ve tüm fotokopi ihtiyaçlarını muhtarlıktan ücretsiz olarak çıkartabilecekler. Bu eğitime destek çalışmasına kısa sürede tüm İncirliova mahalle muhtarlarının destek vermesi bekleniyor.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.