Binlerce Kişi Orhan Ölmez’le Eğlendi

İncirliova Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı İncirliova Belediye Başkan Adayı Gürşat Kale, İncirliova’lılara süpriz bir konser düzenledi. Seçimlere kısa bir süre kala Orhan Ölmez’i ilçeye davet eden Kale, binlerce vatandaşına..

Binlerce Kişi Orhan Ölmez’le Eğlendi
Yayınlanma: Güncelleme: 280 views

İncirliova Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı İncirliova Belediye Başkan Adayı Gürşat Kale, İncirliova’lılara süpriz bir konser düzenledi. Seçimlere kısa bir süre kala Orhan Ölmez’i ilçeye davet eden Kale, binlerce vatandaşına güzel bir şölen sundu.

İncirliova, beş yıldır Aydın’ın sanat ve organizasyonların merkezi haline gelmesiyle dikkat çekerken, seçimlere kısa bir süre kala böyle bir harekette İncirliova halkının oldukça hoşuna gitmiş görünüyor. Müthiş kalabalığın yaşandığı konserde konuşma yapan İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, “Bu organizasyonlar bizlerle devam edecek, desteklerinizle bizi ikinci dönemde de çok güzel çalışmalar bekliyor olacak.” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.