Beşiktaş Fenerbahçe Galatasaray güncel transfer haberleri: Fildişili golcü geliyor!

Transfer döneminin ortasına yaklaşılırken yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Transfer haberleri içerisinde Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray hakkında herhangi bir gelişme olup olmadığını merak eden futbolseverler, araştırmalarına internet üzerinden devam ediyor…

Beşiktaş Fenerbahçe Galatasaray güncel transfer haberleri: Fildişili golcü geliyor!
Yayınlanma: Güncelleme: 74 views

Transfer döneminin ortasına yaklaşılırken yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Transfer haberleri içerisinde Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray hakkında herhangi bir gelişme olup olmadığını merak eden futbolseverler, araştırmalarına internet üzerinden devam ediyor. İşte, 17 Ocak tarihine dair güncel transfer haberleri ve iddiaları

4 Ocak tarihinde başlayan ara transfer döneminde 13’ncü güne girildi. Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray taraftarlarının merakla takip ettiği transfer döneminde, biten transfer haberleri gelmeye devam ediyor. Sezonun en sürpriz transferini Burak Yılmaz ile yapan Beşiktaş, savunma hattını güçlendirmek için Sadık Çiftpınar’ı bitiren Fenerbahçe ve yine Marcao transferiyle savunmasına destek sağlayan Galatasaray ön plana çıktı. İşte, 17 Ocak Perşembe gününe ait güncel transfer haberleri

BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ

Beşiktaş’ın güncel transfer haberleri gelmeye devam ediyor. İşte, gündemde yer alan Beşiktaş transfer haberleri

BABEL FULHAM’DA

Beşiktaşlı futbolcu Ryan Babel, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Fulham ile anlaştı. Beşiktaş, Ryan Babel’i 2 milyon euro karşılığında Fulham’a sattı.

LENS’E İNGİLTERE’DEN TEKLİF VAR

Beşiktaş’ta bir oyuncu daha İngiltere Premier League yolunda…

Siyah-Beyazlıların bir diğer Hollandalı futbolcusu Jeremain Lens’e de İngiltere Premier Lig ekiplerinden teklif geldiği öğrenildi. Kara Kartal, Sunderland’ten kiralık olarak kadrosuna kattığı Lens’i satın alma opsiyonunu kullanarak transfer etmişti.

Satın alma bedeli olarak da Ada takımına 4 milyon euro ödenmişti.

Beşiktaş’ın sözleşmesi 2022 yılına kadar devam eden Hollandalı yıldız için 7 milyon euro isteyeceği öne sürüldü.

31 yaşındaki oyuncu bu sezon forma giydiği 20 maçta 5 gol attı ve 7 asist yaptı. Lens’in, İngiliz kulüplerinden birine gitmesine kesin gözüyle bakılıyor.

SAĞ BEK İÇİN DOUGLAS ISRARI

Sağ bek arayışlarını sürdüren Beşiktaş, İtalya’da umduğunu bulamayınca rotasını Süper Lig’e çevirdi. Siyah beyazlılar, Demir Grup Sivasspor’un Barcelona’dan kiraladığı Douglas Pereira dos Santos için temaslarını sıklaştırdı. Brezilyalı oyuncunun sözleşmesinde geri çağrılmasına ve Sivasspor tarafından kiralamanın iptal edilmesine yönelik bir madde bulunduğu ve siyah beyazlıların da bu maddeyi kullanarak hukuki engelleri aşmak istediği öğrenildi. Ayrıca Kartal’ın bu transferi noktalamak için iki kulüp başkanı arasındaki iyi ilişkileri ve Fatih Aksoy transferinde sağlanan kolaylığı da kullanacağı belirtildi.

PEPE TAKIMINI BULDU

Beşiktaş ile yolları ayrılan yıldız futbolcu Pepe’nin yeni takımı belli oldu. Portekizli futbolcu 12 yıl sonra yeniden Porto’ya geri döndü.

PSV’Lİ STOPER BEŞİKTAŞ’TA

Beşiktaş, PSV Eindhoven forması giyen 27 yaşındaki stoper oyuncusu Nicolas Isimat-Mirin’i kadrosuna kattı.

BURAK YILMAZ YENİDEN BEŞİKTAŞ’TA

Trabzonspor’da forma giyen Burak Yılmaz, ara transfer döneminde daha önce forma giydiği Beşiktaş kadrosuna dahil oldu.

FENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ

Transfer dönemini çok hareketli geçirmeyen Fenerbahçe’de gelen ve giden transfer haberleri merak ediliyor…

AATIF RİZE’DE

Çaykur Rizespor Kulübü, Fenerbahçe’de forma giyen Faslı oyuncu Aatif Chahechouhe ile yıl sonuna kadar anlaşma sağladı. 

Kulüpten yapılan açıklama şöyle;

“Çaykur Rizespor’umuz Fenerbahçe’de forma giyen Faslı oyuncu Aatif Chahechouhe ile yılsonuna kadar anlaşma sağladı. Transferin gerçekleşmesinde özel çaba sarf eden Fenerbahçe Kulübü Başkanı Sayın Ali Koç’a ayrıca teşekkür ederiz. Aatif Chahechouhe’ya kulübümüze hoş geldin diyor, başarılar diliyoruz.” 

OZAN ALANYA’DA

Fenerbahçe’de istenilen performansı gösteremeyen Ozan Tufan kiralık olarak Alanyaspor’a gönderildi.

MALATYALI SADIK FENERBAHÇE’DE

Yeni Malatyaspor’da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken 26 yaşındaki stoper Sadık Çiftpınar, kendisini Sarı Lacivertli formaya bağlayan imzayı attı.

BARIŞ ALICI YENİ MALATYASPOR’DA

Fenerbahçe’nin sezon başında Altınordu’dan transfer ettiği Barış Alıcı, Sadık Çiftpınar transferi karşılığında kiralık olarak Yeni Malatyaspor’a transfer oldu.

REYES’İN BİLETİ KESİLDİ

Sezon başında bonservis bedeli ödenmeden transfer edilen Meksikalı savunmacı beklentilerin çok uzağında kaldı.

Reyes, görev yaptığı maçlarda çok kötü bir futbol sergileyince kulübenin müdavimi oldu.

Ersun Yanal, gözüne girmeyi başaramayan öğrencisi için, “Gönderilebilir” raporu verdi.

ISLA’YA KANCA

Fenerbahçe’nin Şilili oyuncusu İsla, Fransız ve İtalyan takımlarının radarında. 8 sene İtalya’da futbol hayatını sürdüren İsla ile eski takımı Udinese’nin yanı sıra Parma’nın ilgilendiği öğrenildi. Halilhodzic’in çalıştırdığı Fransız ekibi Nantes’ın yanısıra ile Saint Etienne’in de 30 yaşındaki futbolcunun menajeriyle temas kurduğu iddia edildi.

İsla transferinde önümüzdeki günlerde flaş gelişmelerin olacağı konuşuluyor. İsla, Ersun Yanal’ın da bankolarından biri.

GALATASARAY TRANSFER HABERLERİ

Galatasaray transfer döneminde hareketli dakikalar geçiriyor. İşte, gündemdeki Galatasaray transfer haberlerinden bazı detaylar

CİMBOM’A FİLDİŞİLİ GOLCÜ

Galatasaray’ın aradığı ikinci forvetin Wilfried Bony olduğu ve Fildişili golcünün de sarı-kırmızılı takıma gelmek istediği belirtildi.

Sarı kırmızılı takım Alan’ın yanı sıra İngiltere Championship takımlarından Swansea’de forma giyen Wilfried Bony’yi kadrosuna katmak üzere. Wilfried Bony transferini yürüten isimlerin Swansea City adına Türk menajer Kerem Solmaz ve İngiliz Menajer Andy Duncalf olduğu, Swansea City cephesinde ise görüşmeleri yürüten kişinin Christopher Farnell olduğu belirtilirken kulüple yapılan görüşmelerde sona yaklaşıldı.

Transferin bonservis bedeli olmadan bitmeye yakın olduğu ifade edilirken, futbolcunun kulübünden aldığı yıllık ücretten daha azını Galatasaray için kabul ettiği de vurgulandı. 2013’te Hollanda ligi takımlarından Vitesse’den Premier Lig’e geldiğinden bu yana Swansea City, Stoke City ve Manchester City formaları giyen Bony’yi yüksek maaşından dolayı elden çıkarmaya planlayan Swansea’nin yakında Fildişili oyuncunun Galatasaray’a transferini açıklaması bekleniyor.

EMRE TAŞDEMİR İLE 1,5 YILLIK İMZA

Galatasaray Kulübü, Emre Taşdemir ile 1.5 yıllık sözleşme imzalandığını KAP’a bildirdi. Sarı-kırmızılı kulüpten KAP’a yapılan açıklamada, “Profesyonel futbolcu Emre Taşdemir ile 2018-2019 ve 2019-2020 futbol sezonları için anlaşmaya varılmıştır” denildi.

18’LİK STOPERLE İMZALAR ATILDI

Galatasaray Kulübü, 18 yaşındaki stoper Ogün Çalışkan ile 3 yıllık profesyonel sözleşme imzaladı. İmza atılan bir diğer genç oyuncu ise 98 doğumlu Çekdar Orhan oldu.

GARRY RODRİGUES AL-İTTİHAD’DA

Al-Ittihad, Galatasaray’dan Garry Rodrigues’i 9 milyon euroya kadrosuna kattı.

DEFANSA MARCAO TAKVİYESİ

Galatasaray, 22 yaşındaki stoper Marcao’yu 4 milyon euro bonservis karşılığında Chaves’den kadrosuna kattı.

TARIK ÇAMDAL’IN SÖZLEŞMESİ FESH EDİLDİ

Bir süredir yedek kulübesinde oturan Tarık Çamdal için karar verildi. Genç oyuncu ile sözleşme fesh edildi.

DİĞER TRANSFER HABERLERİ

İzmir temsilcisi Göztepe, bonservisi Chelsea’de olan Baba Rahman’ı kiraladı.

Tam adı Abdul Rahman Baba olan futbolcu, Schalke 04’te kiralık olarak forma giyiyordu.

KASIMPAŞA SARPSBORG’TAN ORTA SAHA TRANSFERİ

Kasımpaşa, Sarpsborg takımından 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Tobias Heintz’i transfer etti. 

‘PAŞA’ KALECİYİ İTALYA’DA BULDU

Spor Toto Süper Lig takımlarından Kasımpaşa, İtalya Serie A ekibi Udinese’nin kalecisi Simone Scuffet’i sezon sonuna kadar kiralık olarak transfer ettiğini duyurdu. Kulüpten yapılan açıklama şöyle: “İtalya Serie A ekiplerinden Udinese takımının 22 yaşındaki İtalyan kalecisi Simone Scuffet, Kemerburgaz Tesislerimizde Sportif Direktör Yardımcımız Emir Saraç’ın hazır bulunduğu imza töreninde kendisini sezon sonuna kadar kiralık olarak Kasımpaşa’mıza bağlayan sözleşmeye imza attı.”

HAJRADİNOVİC İLE İMZALAR ATILDI

Spor Toto Süper Lig ekibi Kasımpaşa, Hırvatistan’ın NK Osijek takımından Bosna Hersekli ofansif orta saha oyuncusu Haris Hajradinovic’i kadrosuna kattı.

CENK GERİ Mİ DÖNÜYOR?

Cenk Tosun büyük umutlarla gittiği Everton’dan ayrılmak üzere. Milli yıldızın, gelecek haftaya kadar durumunda gelişme olmazsa bir Premier Lig ekibine kiralık olarak gidebileceği öğrenildi.

Süper Lig’den; Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe başta olmak üzere İspanya, Rusya ve Almanya’dan teklifler alan yıldız golcünün, ay sonuna kadar takımda daha fazla forma şansı bulamazsa bir Premier Lig ekibine kiralık olarak gitmeyi düşündüğü bildirildi.

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR SERDAR TAŞÇI’YI KADROSUNA KATTI

Bir süredir Spartak Moskova forması giyen ve geçtiğimiz sezon başı kulüpsüz kalan Serdar Taşçı, Medipol Başakşehir ile anlaştı.

KASIMPAŞA TÜRK ASILLI OYUNCUYU TRANSFER ETTİ

1999 doğumlu Türk asıllı kanat oyuncusu Azad Toptik, Stutgart’dan Kasımpaşa’ya transfer oldu.

ROBİNHO MEDİPOL BAŞAKŞEHİR’DE

Sivasspor’da attığı gollerle dikkatleri üzerine çeken yıldız oyuncu Robinho, kendisini Medipol Başakşehir’e bağlayan imzayı attı.

AKHİSAR’LI GOLCÜ MALAGA’YA TRANSFER OLDU

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisarspor’un golcü oyuncusu Yevgen Seleznov, İspanyol temsilcisi Malaga’ya transfer oldu. 2017-2018 sezonunun devre arasında Akhisarspor’a transfer olan ancak bu sezon kadro dışı bırakılan Seleznov’un Malaga’ya transferi gerçekleşti. İspanyol temsilcisi, Seleznov ile sezon sonuna kadar anlaştığını duyurdu. Akhisarspor’un bu transfer için Malaga Kulübünden bonservis ücreti alacağı öğrenildi. Türkiye kariyerinde Akhisarspor ve Kardemir Karabükspor formaları giyen Seleznov’un 61 maçta 22 golü bulunuyordu.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.